Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Na raskrsnicama Beograda ponovo saobraćajci u belom

u Društvo od
Bitolj – Restoran i kafana

Saobraćajci u belom su bili apsolutni hit kada su se pre nedelju dana pojavili na Trgu Slavija, a sada se mogu videti i na drugim saobraćajnicama u centralnoj gradskoj zoni.

Svi koji su današ prošli pored “Beograđanke” i “Londona” mogli su da vide otmenog i elegantnog saobraćajnog policajca kako reguliše saobraćaj.

Ranije je najavljeno da će ih biti 20-tak, pa čak da će među njima biti i pripadnice lepšeg pola.

Sinonim za saobraćajce u belom

Najčuveniji saobraćajni policajac Beograda je svakako Jovan Bulj, zbog čijih gracioznih pokreta tokom usmeravanja automobila, perfektno bele uniforme i profesionalnog držanja slobodno može da se kaže da je ’70- ih godina 20. veka bio zaštitni znak srpske prestonice.

  Proteklog vikenda održan je ribolovački Lord Kup 2018

Njegova gracioznost podsećala je učesnike saobraćaja na ples, zbog čega su mnogi pričali da je završio baletski kurs u Narodnom pozorištu.

Regulisao je saobraćaj na izlasku iz terazijskog tunela, kod Doma omladine i na Terazijama, a svoj ulični performans imao je priliku da pokaže i na takmičenju u Londonu, gde je osvojio treće mesto, nakon čega je prestavljen britanskoj kraljici Elizabeti.

Što bi rekao autor slike – SVIĐA NAM SE.

Foto: @AcaCrystal

Povezane teme:

1 komentar

  1. Pripadnice lepseg pola kao ako budu postavili da regulisu saobracaj mislim da ce doci do veceg kolapsa gledajuci ih u belom nego do sada.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Društvo

Idi na Vrh