Na raskrsnicama Beograda ponovo saobraćajci u belom

u Društvo

Saobraćajci u belom su bili apsolutni hit kada su se pre nedelju dana pojavili na Trgu Slavija, a sada se mogu videti i na drugim saobraćajnicama u centralnoj gradskoj zoni.

Svi koji su današ prošli pored “Beograđanke” i “Londona” mogli su da vide otmenog i elegantnog saobraćajnog policajca kako reguliše saobraćaj.

Ranije je najavljeno da će ih biti 20-tak, pa čak da će među njima biti i pripadnice lepšeg pola.

Sinonim za saobraćajce u belom

Najčuveniji saobraćajni policajac Beograda je svakako Jovan Bulj, zbog čijih gracioznih pokreta tokom usmeravanja automobila, perfektno bele uniforme i profesionalnog držanja slobodno može da se kaže da je ’70- ih godina 20. veka bio zaštitni znak srpske prestonice.

Njegova gracioznost podsećala je učesnike saobraćaja na ples, zbog čega su mnogi pričali da je završio baletski kurs u Narodnom pozorištu.

Regulisao je saobraćaj na izlasku iz terazijskog tunela, kod Doma omladine i na Terazijama, a svoj ulični performans imao je priliku da pokaže i na takmičenju u Londonu, gde je osvojio treće mesto, nakon čega je prestavljen britanskoj kraljici Elizabeti.

Što bi rekao autor slike – SVIĐA NAM SE.

Foto: @AcaCrystal

Tags:

1 Comment

  1. Pripadnice lepseg pola kao ako budu postavili da regulisu saobracaj mislim da ce doci do veceg kolapsa gledajuci ih u belom nego do sada.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Društvo

Idi na VRH