in

Na levoj obali sneg još nije stvorio probleme, ali savetuje se oprez u saobraćaju

Sneg koji od jutros pada, počeo je da stvara problema sugrađanima koji su krenuli na posao. Saobraćajnice su klizave i zavejane, ali na većini saobraćajnica na levoj obali nema većih zadržavanja jer je znatno manje vozila nego inače.

Pojačan je saobraćaj ovog jutra, više vozila je na mostovima. Očekujemo manje gužve, ali nije ništa alarmantno. Klizavi su kolovozi, pa se dodatni oprez savetuje svim vozačima – kažu iz Beogradskog taksija.

Kako kažu iz GSP-a, sneg im ovog jutra stvara sve veće probleme. Ipak, za sada na levoj obali nema izmena na trasama linija gradskog prevoza. Gužva u autobusima takože nema jer je manji broj putnika nego inače.

Nadležni tvrde da je „sve po kontrolom“

Sve beogradske komunalne službe su u pripravnosti zbog najavljenih snežnih padavina, a u čišćenju snega biće angažovano oko 1.000 ljudi – izjavio je gradonačelnik Zoran Radojičić.

Kako je rekao, pre nekoliko sati su stavljene u pripravnost službe JP “Beograd puta“ i ostalih komunalnih preduzeća u prestonici. Dodao je da su prvi sati pod naletom padavina komplikovani ida će komunalne službe podneti najveći deo tereta kao i uvek. 

Prema najavama RHMZ, očekuje se stvaranje snežnog pokrivača debljine do deset centimetara. Savetujemo sugrađanima da budu oprezni i kao vozači i kao pešaci, kako bi sprečili nesreće i povrede.

Foto: Jelena R.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sestre od 9 i 14 godina krenule na novogodišnju proslavu u Krnjaču i nestale!

Nepoznata osoba skočila sa Pupinovog mosta