in ,

Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za zaprašivanje komaraca

Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za prskanje komaraca
Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za prskanje komaraca

Sekretarijat za zaštitu životne sredine od danas do subote, sprovešće kombinovanu akciju suzbijanja odraslih formi komaraca. Angažovano je 11 aviona na celoj teritoriji leve obale, a akcija uređajima sa zemlje biće sprovedena samo na pojedinim lokacijama.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine organizuje od danas do subote kombinovane akcije suzbijanja odraslih formi komaraca iz aviona i uređaja sa zemlje na teritoriji leve obale Dunava.

Sutra će komarce zaprašivati 11 aviona na sledećim lokalitetima: Padinska Skela, Kovilovo, Glogonjski Rit, Jabučki Rit, Vrbovsko, Farma, Besni Fok, Dunavac, Borča, Ovča, leva obala Dunava uzvodno od mosta, Crvenka, deo Krnjače, leva obala Dunava nizvodno od mosta i deo Krnjače.

Akcija uređajima sa zemlje danas i sutra biće realizovana na lokacijama: Borča, Ovča, Crvenka, Kotež 1, Kotež 2, Bara, Reva, Ovča, Krnjača, Besni Fok i Padinska Skela.

I na lokacijama kanal Borča i naslje Crvenka biće takođe spovedena akcija uređajima sa zemlje.

Iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine apeluju na pčelare da preduzmu mere zaštite pčelinjih zajednica u popodnevnim časovima narednih dana, navedeno je u saopštenju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Savamala: Ne propustite Mirisno-ukusni bazar!

    Grad prodaje „jugiće“ i „stojadine“ za 170 evra

    Grad prodaje „jugiće“ i „stojadine“ za 175 €