Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za prskanje komaraca
Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za prskanje komaraca

Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za zaprašivanje komaraca

u Servisne informacije/Vesti

Sekretarijat za zaštitu životne sredine od danas do subote, sprovešće kombinovanu akciju suzbijanja odraslih formi komaraca. Angažovano je 11 aviona na celoj teritoriji leve obale, a akcija uređajima sa zemlje biće sprovedena samo na pojedinim lokacijama.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine organizuje od danas do subote kombinovane akcije suzbijanja odraslih formi komaraca iz aviona i uređaja sa zemlje na teritoriji leve obale Dunava.

Sutra će komarce zaprašivati 11 aviona na sledećim lokalitetima: Padinska Skela, Kovilovo, Glogonjski Rit, Jabučki Rit, Vrbovsko, Farma, Besni Fok, Dunavac, Borča, Ovča, leva obala Dunava uzvodno od mosta, Crvenka, deo Krnjače, leva obala Dunava nizvodno od mosta i deo Krnjače.

Akcija uređajima sa zemlje danas i sutra biće realizovana na lokacijama: Borča, Ovča, Crvenka, Kotež 1, Kotež 2, Bara, Reva, Ovča, Krnjača, Besni Fok i Padinska Skela.

I na lokacijama kanal Borča i naslje Crvenka biće takođe spovedena akcija uređajima sa zemlje.

Iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine apeluju na pčelare da preduzmu mere zaštite pčelinjih zajednica u popodnevnim časovima narednih dana, navedeno je u saopštenju.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.