in

Grad prodaje „jugiće“ i „stojadine“ za 175 €

Grad prodaje „jugiće“ i „stojadine“ za 170 evra
Grad prodaje „jugiće“ i „stojadine“ za 170 evra

Grad Beograd na placu „Parking servisa“ ponudio je građanima čak 74 „jugića“ i oko 35 „stojadina“ čije se cene kreću od 20.000- 30.000 dinara.

Na prodajnom placu „Parking servisa“ na Novom Beogradu najviše ima vozila iz domaćeg programa. Razgledanje će trajati još danas, a u subotu sledi licitacija na kojoj će biti prodata 263 službena vozila.

Na placu se nalaze automobilili od „jugića“ do „mercedesa“, od bolje očuvanih, do onih na kojima se primećuju decenije vožnje.

Najatraktivnije su „škode“. Na placu su izložene čak 34 „Fabije“, sa prosečnom cenom od 3.500 evra. Ima i onih luksuznijih, poput 11 modela „Superb”.

Grad prodaje „jugiće“ i „stojadine“ za 170 evra

Među izloženima ima i desetine luksuznijih. „Gradsko stambeno“ prodaće pet automobila, a među njima je direktorski „Reno Latitud“, star dve godine. On je procenjen na 2.320.000 dinara.

„Cene su ispod tržišnih. Prednost ovih vozila je u tome što svako ima servisnu knjižicu, bila su garažirana, a većina nije prešla 100.000 kilometara. Naša vozila su registrovana do aprila i maja iduće godine”, kažu u „Parking servisu“

Sutra podnošenje dokumenata za licitaciju

Još danas će trajati razgledanje automobila a u petak se predaju dokumenta za učešće u licitaciji, a neophodan obrazac možete preuzeti sa sajta grada Beograda.

Pravo na učešće imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit isključivo na račun javnog preduzeća u čijem je vlasništvu vozilo za koje su zainteresovani.

Javna prodaja održaće se 7. juna, sa početkom u 8.30 u centru „Sava“, a onima koji nisu pobedili na licitaciji, vraća se depozit u roku od pet dana.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za prskanje komaraca

    Na levoj obali Dunava angažovano 11 aviona za zaprašivanje komaraca

    Prvi muslimanski džemat i mesdžid u Borči

    Prvi muslimanski džemat i mesdžid u Borči