in

„Mrtvi pijani“ se zakucali u parkiran kombi u Borči (FOTO)

Trojica mladića su noćas teže povređena u udesu u Borči kada su se vozeći „mrtvi pijani“ zakucali u parkiran kombi.

Udes se dogodio oko 3.30 časa kod vrtića „Kockica“ u ulici 12. oktobra u Borči kada su mladići sa automobilom marke „lada“ silovito udarili u parkiran kombi.

Od siline udarca kombi je završio 50 metara dalje niz ulicu, a prema rečima očevidaca mladići su bili „mrtvi pijani“ u trenutku udesa.

– U saobraćajnoj nesreći koja se desila u Borči povređene su tri muške osobe, starosti 25, 26 i 27 godina. Mladići su prebačeni na Vojno medicinsku akademiju zbog potresa mozga, što se smatra težom traumom – rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Već godinama unazad se u Borči uveče po glavnim ulicama divlja i pokazuju mišići, zato pozivamo pripadnike saobraćajne policije da „malo“ rade svoj posao.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Saobracajna policija bi trebala da obezbedi neku napustenu pistu, sporedni put, ili aerodrom, da organizuje amaterske trke, da obezbedi mesto za divljanje, kako bi se smanjilo divljanje na ulicama. A ne da se stekaju iza zbunja, ograda i u mraku, i da pecaju nesretne vozace, koji mozda zure zbog neke situacije. A isti ti panduri koriste svoj polozaj kako bi zaradili bar jos dve do tri svoje plate.

Zrenjaninski put kroz Krnjaču postaje bulevar sa šest traka

Leva obala sledeće godina dobija Ustanovu kulture u Borči