Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Osnovna škloa “Stevan Sremac”osvojila prvo mesto u odbojci

Mlade odbojkašice iz “Sremca” osvojile prvo mesto

u Najnovije sportske vesti od
Tara – T2

Osnovana škola “Stevan Sremac” osvojila je prvo mesto na gradskom takmičenju u odbojci za devojčice šestog i sedmog razreda. Devojčice su pokazale zavidan talenat i timski duh koji ih je doveo do zlatne medalje.

Naša škola “Stevan Sremac” uspela je da se izdoviji od ostalih 250 osnovnih škola u Beogradu i ponese zlatnu medalju u gradskom takmičenju u odbojci.

Naše mlade talentovane devojčice, su inače članovi kluba OK Imlek u kojem su stekle znanje i veštine odbojke, što su uspešno pokazale i dokazale na terenu, pobedivši ekipu Lazarevaca u finalu.

Za Osnovnu školu “Stevan Sremac” zlatnu medalju osvojio je sledeći tim devojaka : Mina Ađžić, Katarina Milin, Milica Aljinović, Valentina Ćurić, Tanja Vidojević, Tina Vuletić, Sara Dojčinović i Nina Plavšić.

Zanimljivo:  Sugrađani leve obale okupljaju se danas da pomognu malom Dušanu

Gradsko takmičenje u odbojci organizovala je nevladina organizacija Savez za školski sport i organizaciju takmičenja Beograda sa ciljem da se sport kao najbolj srpski proizvod propagira među omladinom i da se omladina razvija na pravi, zdravi način.

Čestitamo našim zlatnim devojkama na ostvarenom uspehu i na tituli najuspešnije, najtalentovanije škole na levoj obali Dunava. Bravo devojke, vi ste naša dika i ponos!

Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Najnovije sportske vesti

Idi na Vrh