in

Manifestacija “ Deda Mraz je sa Palilule ” i ove godine u Pioniru

Manifestacija “Deda Mraz je sa Palilule” i ove godine u Pioniru
Manifestacija “Deda Mraz je sa Palilule” i ove godine u Pioniru

Gradska opština Palilula organizovaće, peti put po redu, manifestaciju „ Deda Mraz je sa Palilule “ i to za svu decu sa Palilule uzrasta od tri do sedam godina. Program će biti kao i prošle godine raznovrstan ali opština ostavlja prostora i za brojna iznenađenja.

Novogodišnja manifestacija “ Deda Mraz je sa Palilule “ na radost mališana održava se i ove godine, 29. decembra za decu koja idu u vrtiće i 30. decembra za decu koja ne idu u vrtiće a uzrasta su od 3 do 7 godina.

Opština Palilula pokloniće najmlađim žiteljima novogodišnjie paketiće kao i priredbu praćenu muzičko – scenskim programom. Novogodišnju manifestaciju ulepšaće i naš hora sa leve obale Dunava, Raspevane zvezdice. Takođe, opština Palilula najvila je i brojna iznenađenja za naše mališane.

Naša opština broji oko 200. 000 stanovika i predstavlja najveću opštinu u Beogradu. Kao takva  diči se pozitivnim prirodnim priraštajem jer broji oko 25. 000 dece mlađe od 14 godina. Tako da deca zaslužuju ovakvu manifestaciju jer su oni naša budućnost, naša dika i naš ponos.

PManifestacija “Deda Mraz je sa Palilule” i ove godine u Pioniruodsećamo, prošle godine Deda Mraz je direktno dolazio iz Kikinde “Banini” u kojoj je spremao mališanima paketiće gde su mu pomagali volonteri. Tradicionalnu manifestaciju ulepšali su dečiji hor Raspevane zvezdice, plesna grupa Fly kao i KUD sa Palilule, hip- hop grupe, ritmičarke, baletske grupe. Sponzori manifestacije su bili Opština Palilula, “Banini” iz Kikinde i PKB.

Sigurni smo da će i ove godine provod biti zagarantovan jer kada Pionirom prodefiliraju Deda Mraz, patuljčići, Vini Pu, Nodi, Miki, Mini, Paja, Pata, Garfild, Štrumfovi, ostali učesnici menifestacije, a i naši mališani osmehom obasjani , provod će biti nezaboravan.

Pogledajte slike sa prošlogodišnje manifestacije koju smo i mi posetili na našoj Facebook Fan stranici.

Dragi roditelji, dovedite Vaše mališane na spektakularnu, tradicionalnu manifestaciju jer nema ništa lepše i srcu draže od dečijeg osmeha i sreće. Neka Nova 2014. godina najavi puno zdravlja, sreće i veselja a i još većeg prirodnog priraštaja na našoj levoj obali Dunava.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Akcija saobraćajne policije na Zrenjaninskom putu

    Izgradnja supermarketa Idea u Borči se bliži kraju - 16.12.2013

    Izgradnja supermarketa „Idea“ u Borči se bliži kraju