in

Izgradnja supermarketa „Idea“ u Borči se bliži kraju

Izgradnja supermarketa Idea u Borči se bliži kraju - 16.12.2013
Izgradnja supermarketa Idea u Borči se bliži kraju - 16.12.2013

Radovi na izgradnji supermarketa “Idea “ u Borči, na Zrenjaninskom putu kod Knez Petrol pumpe, počeli su još u septembru a prema planiranim radovima kraj istih se očekuje za petnestak dana. Nadamo se da će izgradnja novog trgovinskog lanca na levoj obali i povećanje konkurencije uticati na smanjenje cena i povećanje usluge prema svim kupcima, ali da neće uticati na poslovanje malih radnji.

“Idea” nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže i to na našoj levoj obali Dunava, na kojoj će zamrsiti konce konkurenciji, Metro-u i Maxi-u. Za izgradnju objekta su obezbedili adekvatnu i atraktivnu lokaciju, kao i uređeno građevinsko zemljište.

Ali, sa obzirom na činjenicu da se supermarketi prostiru na nekoliko hiljada kvadrata, zahtevaju dobro postojanje saobraćajne i druge komunikacije, što će budućem supermarketu predstavljati problem. Trenutno najveći propust u saobraćajnoj komunikaciji jeste dupla linija iz smera Borče kod budućeg supermarketa. Što znači da će građani morati da skrenu na semafor levo kod Knez Petrol pumpe i da naprave polukrug kako bi došli do istog. Tako da je i ovaj put adekvatna prilazna saobraćajnica zapostavljena što je čest slučaj na Zrenjaninskom putu.

Za pohvalu jeste to što se supermaket nalazi u prigradskoj zoni, na “dohvat ruke” u kojoj građani leve obale Dunava svakodnevno prolaze. Supermarket takođe poseduje adekvatan parking prostor namenjeni velikom broju potrošača. Nadamo se da će opravdati svoju viziju, da bude trgovinski lanac koji će biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – kupcima prvi izbor pri kupovini, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

Izgradnja supermarketa Idea u Borči se bliži kraju - 16.12.2013 Izgradnja supermarketa Idea u Borči se bliži kraju - 16.12.2013 Izgradnja supermarketa Idea u Borči se bliži kraju - 16.12.2013

Inače, kompanija” Idea” osnovana je u Beogradu još davne 1992 godine kao veletrgovina, a od 2005. godine postaje deo hrvatskog Agrokora i počinje da se širi u segment maloprodaje. Danas u sastavu kompanije funkcioniše sedam veleprodajnih centara i više od 161 maloprodajni objekat širom Srbije. Trenutno kompanija broji više od 4500 zaposlenih.

Izvođači radova na supermarketu “Idea” najavili su završetak radova za petnestak dana, iako se užurbano radi po lošim vremenskim uslovima, nama za sada ne izgleda tako. No, vreme će pokazati da li će nam “Idea” čestitati novu 2014. godinu svečanim otvaranjem i niskim cenama.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Alal vera napravićete opšti metež ko ide iz Borče skrenuće kod „Knez petrola“ i ćekaće pola sata da skrene a onaj ko ide iz Koteža i dodje u Ideju moraće do Borče da okrene ali neznam gde super je to rešeno ko je smislio alal mu vera

Manifestacija “Deda Mraz je sa Palilule” i ove godine u Pioniru

Manifestacija “ Deda Mraz je sa Palilule ” i ove godine u Pioniru

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u Borči

Dve osobe povređene u saobraćajnoj nesreći u Borči