in

Akcija saobraćajne policije na Zrenjaninskom putu

Trenutno je u toku akcija saobraćajne policije na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Sportski centar Kovilovo koja zaustavlja svako vozilo i kontroliše vozače koji upravljaju pod dejstvom alkohola.

Kontrolu vrši čak 7 saobraćajnih patrola, dok interventna jedinica i operativci kontrolišu rad saobraćajne policije. Iako se zbog ove akcije saobraćajne policije na Zrenjaninskom putu stvorila nenormalna gužva u oba smera, podržavamo ovu akciju saobraćajaca.

Naime, u utorak 10. decembra predveče saobraćajna policija je zatvorila po jednu traku u oba smera na Zrenjaninskom putu kod benzinske pumpe Mol i takođe vršila kontrolu.

Pojačana kontrola vozača od strane saobraćajne policije na Zrenjaninskom putu u poslednjih nekoliko dana je definitivno zbog velikog broja nesreća u prethodnom periodu.

Jasno je da ovakve akcije daju rezultate jer je neophodno smanjti broj saobraćajnih nesreća na crnim tačkama kao što je Zrenjaninski put.

Još jednom napominjemo da podržavamo ovakve akcije Saobraćajne policije jer je to jedini način da se bahatim vozačima održi lekcija pravilnog, moralnog upravljanja vozilom. Apelujemo na sve vozače da savesna i moralna vožnja donosi sigurnost svim učesnicima u saobraćaju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Galerija | Zima na levoj obali Beograda - LOBI kao HOBI -2013

    Galerija | Zima na levoj obali Beograda

    Manifestacija “Deda Mraz je sa Palilule” i ove godine u Pioniru

    Manifestacija “ Deda Mraz je sa Palilule ” i ove godine u Pioniru