in

Malo je nedostajalo da ovog leta pošaljemo komarce u istoriju

Avion za prskanje komaraca - LOBI

„Prodajem avion YU-BOB za prskanje komaraca. Tank je polupun sa otrovom za komarce, pritom dajem polupun rezervoar goriva.“ Ovako počinje opis jednog oglasa na popularnom sajtu Kupujem-prodajem.

„Lak je za upravljanje kao dečji bicikl. Može se koristiti i u druge svrhe – da zaprosite svoju devojku/verenicu, da proslavite nešto u vazduhu uz čašu dobrog vina itd“, stoji u nastavku oglasa, iz čega zaključujemo da svako od nas može da ga vozi a pritom je i multifunkcionalan.

Zatim sledi opis: „Avion ima četiri okrugla prozora sa jedne i druge strane, žuto-plave je boje i mnogo lep. Vredi videti.“

„Ne dozvolite da vas komarci grizu, nego proletite iznad kuće i isprščite gamad. Možete sa komšijama po pola da kupujete otrov za komarce i sitne insekte. Avion je prepravljen da radi na dizel jer za kerozin nismo imali pumpu u blizini“, definitivno motivaciona poruka da zajedno sa svojim komšijama, građanima leve obale, kupimo ovaj avion. Razloga za to je više: možemo po pola da kupujemo otrov, gorivo koje možemo da sipamo na lokalnim pumpama (svi imaju dizel).

Na kraju oglasa stoji dodatak koji svakako donosi prevagu a to je da uz avion idu i dva padobrana kupljena na vojnom otpadu. To definitivno rešava i bezbednosni aspekt, tako da smo 100 % sigurni da se možemo upustiti u ovu kupovinu.

Najezda komaraca: Strah od prenošenja virusa Zapadnog Nila

Kada smo videli ovaj primamljiv oglas, setili smo se proteklog leta a i onih pre njega i muka koje su nam zadavali komarci. Pa smo došli na ideju da mi, građani leve obale Dunava, samoinicijativno zajedno kupimo ovaj avion. 

Tako ćemo dugoročno rešiti probleme sa komarcima. Čim nekog negde ujede, odmah dižemo avion u vazduh i prskamo. Ne moramo da čekamo nadležne službe da to urade. 🙂

Problem je što u samom naslovu oglasa piše da je „REZERVISATO„, što verovatno znači da je rezervisano. Možda nas je neko već pretekao ali mi gajimo nadu da je još uvek na prodaju.

Cena je po dogovoru a među nama sigurno ima dobrih pregovarača i govornika, u to smo se uverili više puta 🙂 , tako da nam to neće predstavljati nikakav problem.

ZAKLJUČAK: Avion za prskanje komaraca, jeftin (ako budemo dobro pregovarali), ide na dizel (možemo da ga sipamo na lokalnim pumpama), ima dva padobrana (nadamo se da radi makar jedan), delimo novac za otrov i gorivo na 100.000 nas, sugrađana, tako da ni jedan kućni budžet ovaj trošak neće osetiti.

Međutim, naš briljantni plan je pao u Dunav jer je oglas u međuvremenu izbrisan.

Pogledajte izvorni oglas:
OGLAS Avion za prskanje komaraca - KupujemProdajem

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

U PKB-u rasprodaja zelene salate zbog sadnje paradajza-2015

U PKB-u zbog sadnje paradajza rasprodaja zelene salate

20.10.2014. Kotež saobraćajna nezgoda

Pijani vozač udario u banderu u Borči