in

Vojni policajac izvršio samoubistvo skokom sa Pupinovog mosta

Pripadnik Vojske Srbije Dobrivoje Vasić (26) iz sela Brnjac kod Loznice izvršio je samoubistvo skokom s Pupinovog mosta u Dunav.

Prema nezvaničnim informacijama, on je bio vojni policajac u gardi ubio se zbog navodnog problema sa dugovima i zelenašima, a nije uspeo da dobije kredit kako bi vratio pozajmicu

U selu Brnjac kažu da je ovo velika tragedija i da je reč o dobrom momku, za koga su svi imali samo reči hvale. Da je bio poštovan i cenjen, svedoči i to što je, iako veoma mlad, bio potpredsednik Saveta mesne zajednice.

– Šteta što se sve tako dogodilo. Imao je tek 26 godina, živeo je i radio u Beogradu, i iza njega su ostali supruga i ćerkica. Koliko sam čuo, skočio je s Pupinovog mosta i utopio se u Dunavu. Navodno je bio u nekim dugovima, priča se po selu da je čekao da dobije kredit kako bi ih vratio, ali izgleda nije uspeo u tome. Bio je mnogo dobar čovek, velika šteta što se odlučio na ovakav korak – kaže jedan njegov poznanik.

I za njegovog oca kažu da je „mnogo dobar, korektan i pošten čovek, koji nije zaslužio ovakvu tragediju“.

– Ništa nije slutilo na tragediju. Imao je posao, porodicu, bio je veoma vredan. Šokirali smo se kad smo čuli šta se dogodilo – kažu meštani.

Telo nesrećnog Dobrivoja isplivalo je u petak, a on je sahranjen u utorak na lokalnom groblju. Dobrivojeva porodica nije želela da daje izjave medijima.

Izvor: Kurir | Foto: Blic

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Poljoprivredna škola na XVI međunarodnom takmičenju u aranžiranju cveća

Kineski industrijski park na levoj obali kod Pupinovog mosta