Lola Almost Home apartmani za pravi mini odmor - www.lobi-info.rs

Lola Almost Home apartmani za pravi mini odmor

2 minuta za čitanje

Restoran vidikovac Lola Almost Home u Borči o kome smo već pisali, potpuno nas je svojim ambijentom ostavio bez daha.  

Ista toplina i duh preneti su i na apartmane Lola koji uz podršku kafe restorana obezbeđuju moderan i komforan smeštaj i boravak domaćim i inostranim gostima.

Borča polako postaje turistička tačka na mapi Srbije jer je ovaj apartmanski kompleks bio savršen da primi goste sa Balkana i cele Evrope, koji su posetili različite sportske manifestacije u okolini.

Velika Britanija, Indija, Rusija, Francuska, Italija, Belgija, imali su svoje sportske predstavnike smeštene baš tu u našem komšiluku, na levoj obali Dunava, u jednom modernom ambijentu.

Povodi boravka su različiti obzirom da ih posećuju gosti sa rođendana, rođenja, krštenja, čak i svadbi…A kako su nam rekli, bilo je tu i devojačkih i momačkih večeri koji su se uspešno proslavili u apartmanima.

Ono po čemu apartmani „kao kod kuće“ postaju sve više aktuelni jesu i različite forme poslovnog turizma: poslovna putovanja, sastanci, konferencije i kongresi, izložbe i sajmovi u gradu i slično.

Firme koje posluju na levoj obali za svoje poslovne partnere, domaće ili inostrane, mogu obezbediti ugodan i povoljan smeštaj.

 

Trend „Recuperate & Go“ dolazi i kod nas. Sve je češće slučaj i da gosti posle uspešnog poslovnog ručka ili prijatne večere, sebi priušte odmor i punjenje baterija, u miru moderno uređenih apartmana.

Lola almost home apartmani se nalaze u Borči u ulici Ranka Miljića 46, ispod kafe restorana, pa posle dobre klope ili provoda se samo spustite sprat niže.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Koliko je pametno navodnjavati bašte iz kanala na levoj obali?

Sledaća priča

Sinoć prevrtanje automobila na Zrenjaninskom putu

Poslednje od Preporuka