in

Lola Almost Home apartmani za pravi mini odmor

Restoran vidikovac Lola Almost Home u Borči o kome smo već pisali, potpuno nas je svojim ambijentom ostavio bez daha.  

Ista toplina i duh preneti su i na apartmane Lola koji uz podršku kafe restorana obezbeđuju moderan i komforan smeštaj i boravak domaćim i inostranim gostima.

Borča polako postaje turistička tačka na mapi Srbije jer je ovaj apartmanski kompleks bio savršen da primi goste sa Balkana i cele Evrope, koji su posetili različite sportske manifestacije u okolini.

Velika Britanija, Indija, Rusija, Francuska, Italija, Belgija, imali su svoje sportske predstavnike smeštene baš tu u našem komšiluku, na levoj obali Dunava, u jednom modernom ambijentu.

Povodi boravka su različiti obzirom da ih posećuju gosti sa rođendana, rođenja, krštenja, čak i svadbi…A kako su nam rekli, bilo je tu i devojačkih i momačkih večeri koji su se uspešno proslavili u apartmanima.

Ono po čemu apartmani „kao kod kuće“ postaju sve više aktuelni jesu i različite forme poslovnog turizma: poslovna putovanja, sastanci, konferencije i kongresi, izložbe i sajmovi u gradu i slično.

Firme koje posluju na levoj obali za svoje poslovne partnere, domaće ili inostrane, mogu obezbediti ugodan i povoljan smeštaj.

 

Trend „Recuperate & Go“ dolazi i kod nas. Sve je češće slučaj i da gosti posle uspešnog poslovnog ručka ili prijatne večere, sebi priušte odmor i punjenje baterija, u miru moderno uređenih apartmana.

Lola almost home apartmani se nalaze u Borči u ulici Ranka Miljića 46, ispod kafe restorana, pa posle dobre klope ili provoda se samo spustite sprat niže.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Koliko je pametno navodnjavati bašte iz kanala na levoj obali?

Sinoć prevrtanje automobila na Zrenjaninskom putu