in

Borča dobila prvi kafe restoran vidikovac Lola Almost Home

Verovali ili ne, u oktobru prošle godine u našoj Borči otvoren je prvi kafe restoran vidikovac, koji smo prvi put posetili tek pre nekoliko nedelja.

Osetili smo se kao u filmovima, jer do ovog fantastičnog mesta putuje se liftom, a već prvim korakom iz lifta izlazite u neverovatan kafe restoran.

Moramo priznati odmah nas je osvojio svojim pogledom, kao i kućnom atmosferom, stoga nas i ne čudi njegov naziv Lola Almost Home iliti kao kod kuće.

Kafe restoran se nalazi na šestom spratu zgrade u ulici Ranka Miljića 46 u Borči i pruža do sad neviđen, jedinstveni i magičan pogled na levu obalu sa visine.

Pomenutu privilegiju da vide naselje iz visine su imali samo pojedini sugrađani, ali iz Lole sad to mogu uraditi svi njeni posetioci.

Ovo mesto je idealno za prvu jutarnju kafu ili sveže ceđenje sokove uz čašicu razgovora, a ko ogladni ima i doručak.

Tokom dana na raspolaganju su vam raznovrsni ukusni specijaliteti, dok romatičnu večeru ili piće možete začiniti predivnim zalaskom sunca.

Enterijer je potpuno osveženje u odnosu na tipične kafiće i restorane, sve je nekako ušuškano, udobno i prijatno začinjeno sa neverovatnim pogledom sa visine.

Kako smo saznali, ispod kafe restorana postoje apartmani, tačnije sedam, u kojima je obezbeđena maksimalna udobnost boravka sa besplatanim parkingom i bežičnim internetom.

Još jedna od stvari koja ovaj prostor čini posebnim je činjenica da su i kućni ljubimci dobrodošli gosti, uz prethodnu najavu.

Nemamo više šta da vam kažemo, osim da posetite Lolu i uverite se u našu priču sami 😉

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Borča dobila…..ok. to je u redu. A kad će KRNJACA,PORED CENTRA BEOGRADA DA DOBIJE KANALIZACIJU. Sram treba da bude sve odgovorne za to,lazu nas godinama. Počeli su u jesen 2017 u naselju Brace Maric i za par meseci prekinuli radove. Ove godine su kobojagi nastavili (valjda pred izbore), ali to toliko traljavo ide da je to smešno. Gospodin Jovičic se hvali asfaltiranjem puteva u Malom zbegu ili ne znam gde vec,radovima u Borči, Ovči….ok. ali kako ga nije sramota da u naselju koje je udaljeno od Terazija samo 4-5km. nema kanalizacije, da nam se deca igraju pired kanala zagadjenih fekakijama. Gospodine Jovičiću i gospodine Vesiću, zar su svi oko Beograda, zasluzniji od nas koji molimo, plačemo i vapimo za kanalizacijom više od 50 godina?
    A nalazimo se tu,uz vas. Molimo,pišemo,tražimo ali nas niko ne čuje. Zašto nas toliko omalovažavate? Plaćamo poreze, infostan….treba malo da se zamislite.

Stižu nam alergije, ali postoji rešenje

Pogledajte besplatno predstavu „Nisam lud da umrem gladan“