in

Lokalni „mangup“ u Borči „pozajmio“ i provozao policijski automobil (VIDEO)

Nesvakidašnja situacija u Borči, na Ovčanskom putu! Lokalni „opasni momak“, juče oko 11.30 časova, uspeo da se domogne ključeva policijskog automobila, i da se provoza ovim službenim vozilom!

Kako se vidi na snimku koji je i dalje dostupan na YouTube-u, sve se odigrava ispred restorana Fidels na Ovčanskom putu, gde muškarac sa ključevima prilazi policijskom automobilu, ulazi u njega i startuje vozilo. A da situacija bude luđa on je sve to prenosio uživo na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kako kaže na snimku, jedva je čekao da proba kako je to voziti policijski automobil.

Dosta ste vi mene hapsili. Sada ćemo da vidimo kako ovo ide – priča S.Ž.

Kada je startvoao vozilo, pokušavao je da upali sirenu kako bi „imao potpuni ugođaj“. Ipak, vožnja mu je brzo dosadila, pa je skrenuo u uličicu, ostavio vozilo, a pre izlaska je ipak uspeo da upali sirenu i uznemiri stanovnike ovog mesta.

Policija je ubrzo uhapsila lokalnog „mangupa“, ali i policajca čije je službeno vozilo bilo u pitanju. Kako se saznaje, oni nisu bili u pijanom stanju, a ovom prilikom nije izazvana nikakva šteta niti je neko povređen.

Ostaje nepoznato kako je S.Ž. uspeo da se domogne ključeva od službenog automobila! Da li ih je uzeo sa stola u kafiću gde je policajac sedeo, ili mu ih je ovaj sam dao.

Nažalost video je u toku dana uklonjen i sa YouTube-a.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Izgleda da Pančevac i Pupin ni ove godine „nisu zaslužili“ novogodišnju rasvetu

    Sutra u „Pioniru“ letnji Palilula kup u ritmičkoj gimnastici