Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu
Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu

Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža završio sezonu

u Najnovije sportske vesti

Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža u nedelju je druženjem sa najmlađim igračima završio sezonu 2013/2014. Košarkaši – buduće nade, polagli su i završni ispit na kojem su pokazali vredan trud i rad.

Uspešna košarkaška sezona kluba „Beko“ zvanično je završena u nedelju 8. juna, kada je organizovano i druženje sa mališanima.

Na otvorenom terenu košarkaškog kluba „Beko” (ugao ulica Franca Bevka i Boška Buhe), održano je polaganje završnog ispita u vidu poligona, spretnosti sa lopotom i bez nje.

Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu Košarkaški klub „Beko“ iz Koteža zavaršio sezonu

 

Komisiju, koja je nadgledala i ocenjivala igrače, činili su svi treneri školica košarke kluba Beko, koji su odličan rezultat nagradili diplomama i medaljama.

Košarkaši su pokazali i dokazali da se prethodne sezone vredno radilo i treniralo, a gotovo svi osnovni košarkaški elementi su odlično savladani. Čestitamo mališanima, ali i trenerima, sa željom da sledeća sezona bude uspešna kao i ova!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.