Koncert “Čuvari Tradicije” sutra u CK “Vlada Divljan”

u Dešavanja

Sutra, u sredu 20. februara, od 20.00 časova, na Sceni Stamenković, CK “Vlada Divljan”, nastupaju mladi vokalni i instrumentalni solisti koji neguju tradicionalne pesme i kompozicije u narodnom duhu.

Predstaviće se koncertnoj publici kao umetnici koji će uspešno nastaviti izvođačku praksu decenijama negovanu i odnegovanu u Radio Televiziji Srbije.

Uz pratnju Narodnog orkestra RTS, pod upravom Vlade Panovića i Narodnog ansambla RTS na čijem se čelu nalazi Siniša Vićentijević, nastupiće dvanaest mladih vokalnih i instrumentalnih solista: Biljana Petković, Branimir Stošić, Vesna Dimić, Nada Jovanović, Danilo Živković, Dragi Domić, Milena Jovanović, Aleksandar Tirnanić, Neda Nikolić-frula, Renato Henc, Larisa Kopić (violina) i Nemanja Kujundžić.

Specijalna gošća na koncertu pod nazivom “Čuvari muzičke tradicije” biće vokalna solistkinja Ana Bekuta. Ova istaknuta umetnica dugi niz godina snima za Zvučni arhiv RTS i učestvuje u brojnim programima i njihovim koncertima, 

Karte za ovaj koncert možete kupiti na blagajni Centra za kulturu “Vlada Divljan” po ceni od 500,00 dinara, i to svakoga dana od 12.00 do 16.00 časova.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Dešavanja

Idi na VRH