in

Koncert „Čuvari Tradicije“ sutra u CK „Vlada Divljan“

Sutra, u sredu 20. februara, od 20.00 časova, na Sceni Stamenković, CK „Vlada Divljan“, nastupaju mladi vokalni i instrumentalni solisti koji neguju tradicionalne pesme i kompozicije u narodnom duhu.

Predstaviće se koncertnoj publici kao umetnici koji će uspešno nastaviti izvođačku praksu decenijama negovanu i odnegovanu u Radio Televiziji Srbije.

Uz pratnju Narodnog orkestra RTS, pod upravom Vlade Panovića i Narodnog ansambla RTS na čijem se čelu nalazi Siniša Vićentijević, nastupiće dvanaest mladih vokalnih i instrumentalnih solista: Biljana Petković, Branimir Stošić, Vesna Dimić, Nada Jovanović, Danilo Živković, Dragi Domić, Milena Jovanović, Aleksandar Tirnanić, Neda Nikolić-frula, Renato Henc, Larisa Kopić (violina) i Nemanja Kujundžić.

Specijalna gošća na koncertu pod nazivom „Čuvari muzičke tradicije“ biće vokalna solistkinja Ana Bekuta. Ova istaknuta umetnica dugi niz godina snima za Zvučni arhiv RTS i učestvuje u brojnim programima i njihovim koncertima, 

Karte za ovaj koncert možete kupiti na blagajni Centra za kulturu „Vlada Divljan“ po ceni od 500,00 dinara, i to svakoga dana od 12.00 do 16.00 časova.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Uskoro aplikacija za infomisanje o kvalitetu vazduha

    Zbog gripa uvedene vanredne mere u vrtićima