Kineska kompanija dobila nagradu za izgradnju mosta Zemun- Borča
Kineska kompanija dobila nagradu za izgradnju mosta Zemun- Borča

Kineska kompanija dobila nagradu za izgradnju mosta Zemun-Borča

u Vesti

Kineska kompanija CRBC (China Road and Bridge Corporation) dobila je godišnju nagradu PKS „Beogradski pobednik” za ostvarene rezultate u privređivanju 2013. godine. Priznanja su dobila i mnoga druga preduzeća kao i mnogi istaknuti preduzetnici.

Na tradicionalnoj svečanoj dodeli nagrada koja se održava već tri decenije, u zemunskom „Madlenijanumu”, Privredna komora Beograd podelila je nagrade – Plakete za humanitarni rad, kao i druga priznanja.

Nagrade PKS „Beogradski pobednik” za ostvarene rezultate u privređivanju u 2013. godini dobili su Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd, Javno komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija, Mešer Tehnogas ad, DHL Internešnel Beograd d.o.o.

Nagradu je dobila i kineska kompanija „Čajna roud end bridž korporejšns Serbia” za izgradnju mosta Borča-Zemun.

Plaketu za humanitarni rad za opštu dobrobit i veliki doprinos u prikupljanju i raspodeli donacija za obnovu poplavljenih područja u Srbiji dobila je Fondacija „Dragica Nikolić”.

Na tradicionalnoj svečanosti nagradu „Beogradski pobednik” ponele su kompanije Centro štampa Holding d.o.o., Košutica d.o.o Surčin, Fudi restorani d.o.o. i Aman d.o.o

Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da sve firme u Beogradu treba smatrati herojima, s obzirom na uslove u kojima privređuju.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.