in

Kineska kompanija dobila nagradu za izgradnju mosta Zemun-Borča

Kineska kompanija dobila nagradu za izgradnju mosta Zemun- Borča
Kineska kompanija dobila nagradu za izgradnju mosta Zemun- Borča

Kineska kompanija CRBC (China Road and Bridge Corporation) dobila je godišnju nagradu PKS „Beogradski pobednik” za ostvarene rezultate u privređivanju 2013. godine. Priznanja su dobila i mnoga druga preduzeća kao i mnogi istaknuti preduzetnici.

Na tradicionalnoj svečanoj dodeli nagrada koja se održava već tri decenije, u zemunskom „Madlenijanumu“, Privredna komora Beograd podelila je nagrade – Plakete za humanitarni rad, kao i druga priznanja.

Nagrade PKS „Beogradski pobednik“ za ostvarene rezultate u privređivanju u 2013. godini dobili su Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd, Javno komunalno preduzeće Beogradski vodovod i kanalizacija, Mešer Tehnogas ad, DHL Internešnel Beograd d.o.o.

Nagradu je dobila i kineska kompanija „Čajna roud end bridž korporejšns Serbia“ za izgradnju mosta Borča-Zemun.

Plaketu za humanitarni rad za opštu dobrobit i veliki doprinos u prikupljanju i raspodeli donacija za obnovu poplavljenih područja u Srbiji dobila je Fondacija „Dragica Nikolić”.

Na tradicionalnoj svečanosti nagradu „Beogradski pobednik“ ponele su kompanije Centro štampa Holding d.o.o., Košutica d.o.o Surčin, Fudi restorani d.o.o. i Aman d.o.o

Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da sve firme u Beogradu treba smatrati herojima, s obzirom na uslove u kojima privređuju.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Prijavite lekare koji Vam traže pare!

    Prijavite lekare koji vam traže novac!

    Da li ste znali... LOBI INFO

    Da su najstariji stanovnici Pančevačkog rita bili Sarmati