in

KATASTROFA! Jedna žena poginula, druga povređena na Zrenjanincu

Večeras oko 18.30 časova na Zrenjaninskom putu jedna žena poginula, druga povređena nakon što je na njih naleteo automobil. Na istom mestu pre tri dana poginuo muškarac.

– Zgažene su dve žene na istom mestu na kojem je zgažen čovek pre neku noć. Jedna je preminula, telo je još uvek na putu, videli smo iz auta. Užas – napisala nam je sugrađanka Tanja.

Na lice mesta izašla ekipa Hitne pomoći, dok je policija regulisala saobraćaj i propuštala vozila kroz jednu traku naizmenično. Udes se dogodio kod stanice „Mali Zbeg“ odman nakon suženja puta u dve trake.

– U smeru ka Zrenjaninu putničko vozilo naletelo je na dva pešaka u 18.35 sati. Jedno lice je podleglo povredama, a drugo je povređeno i nalazi se na ortopediji – rekli su iz MUP – a za Blic.

Na licu mesta je preminula žena oko 60 godina, dok je ženska osoba oko 25 godina laše povređena.

Pre samo tri dana na istom mestu poginuo muškarac starosti 44 godina kada je i na njega naleteo automobil.

Poginuo pešak u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu

Postavljamo pitanje koje nam se postavila i sugrađanka, da li je potrebno da još neko strada da bi se pomenuta crna tačka na Zrenjaninskom putu rešila.

– Taj pesački prelaz je jeziv jer je neosvetljen, a put je prav i vozači jure. Vidite da li može da se uradi nešto po tom pitanju. I samo konstatacija da li mora nešto da se desi da bismo se osvestili i nesto pokrenuli – napisala je sugrađanka Slađana.

Prošle godine smo ukazali na problem zbog loše siganizacije, uslova na putu i osvetljenja.

Nova KRITIČNA TAČKA na Zrenjaninskom putu! Dve nezgode u roku od 24 sata kod petlje „Zbeg“

Nakon toga su nadležni odreagovali i poboljšali horizontalnu signalizaciju i postavili novu vertikalnu signalizaciju. Ali očigledno nije dovoljno…

Postavljena signalizacija kod petlje Zbeg

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Ovo na dušu onih „koji još nisu uradili dup“, pa ćemo ginuti i dalje… Samo meinteresuje, da li je zaove 2 trake bio potreban dup, da li može privremeno rešenje – sve da se sredi, pa neka kasnije donose dup. ako je moglo u hercegovačkoj, tek ovde niko nema vlasnički list pored puta

  2. nazalost nije samo ta deonica ne pregledna za nas vozace,prosto ceo put mora biti osvetljeen a ne samo pesacki prelaz..na primer vozaci auta koja se susrecu jedni drugog zaslepe i ne moze ni slon da se vidi a ne covek….pod hitno rasveta !!

Noćas pucao na taksistu na Ovčanskom putu u Borči (VIDEO)

Uhapšen mladić koji je pucao na taksistu