in

Kako privatnici zarad ličnog profita uništavaju zelene oaze na levoj obali (FOTO)

Sa bahatim uništavanjem zelenih oaza, prirodnih staništa ptica i mrestilišta riba na levoj obali se uporno nastavlja i to najčešće od strane privatnih preduzeća.

Prema informacijama koje nam je dostavila Eko patrola, privatno preduzeće iz Šapca iskoristilo je dane vikenda. I pored svih opomena koje su dobili od strane Eko patrole, nastavili su zatrpavanje Dunavskog forlanda nedaleko od Pančevačkog mosta. 

Nadamo se da će, kao i u prethodnim slučajevima, prijave koje podnosi Eko patrola biti realizovane i da će kažnjavanje sprečiti bahate privatnike da ostvaruju profit uništavanjem naše životne sredine.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Firma koja izvodi radove na izgradnji kanalizacionog kolektora je Masinokoop ciji je kamion i snimljen. Posto firma koja izvodi radove nema gde u naselju da skladisti iskopanu zemlju po necijem nalogu je deponuje na tom mestu. Niko nista nije preduzeo ranije kada smo prijavljivali da se na hiljade kamiona istovarali sut a ovo se istovara samo zemlja iz iskopa a deo te zemlje se vraca. Onaj ko bi trebao biti informisan to nije a gde je bila Eko patrola ranije. Krnjaca je mnogo zapostavljena i po planu i obecanju nadleznih kannalizacija je trebala da bude izvedena u naselju do kraja 2017 godine. Ovakvom dinamikom radova nasrlje Bracr Maric ce mozda dobiti kanalizaciju do 2030 godine a otvoreni kanali su vec postali otvoreni kanalizacioni kolektori.

Počelo poribljavanje kanala Vizelj i opovačkog Dunavca

Kanalizacija u Bloku braće Marić: Prva faza gotova krajem januara 2019. godine