in

Kajakaška regata u Borči

Kajakaška regata u Borči - 2014

Kajakaška regata BSK Borča održaće se u suboatu 19. aprila 2014. godine u Borči u organizaciji Kajak kanu kluba „BSK Borča“. Prijavljivanje će se obavljati do 17. aprila a pravo učešća imaju  svi zainteresovani u nekoj od kajakaških kategorija.

Kajakaška regata „BSK Borča 2014.“ održaće se na kanalu ispred Kajak kanu kluba „BSK Borča“ u ulici JNA 1a sa početkom u 10 h.

Pravo učešća na kajakaškoj regati imaju svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija:
– pioniri (2000. godište i mlađi) i pionirke (2000. godište i mlađe),
– kadeti (1998-1999. godište) i kadetkinje (1998-1999. godište),
– juniori (1996-1997. godište) i juniorke (1996-1997. godište),
– seniori i seniorke i
– žene.

Sve zainteresovane ekipe svoju prijavu za učešše na kajakaškoj regati BSK Borča mogu poslati putem mejla na adresu mikac1989@yahoo.com. Rok za podnošenje prijava je 17. april a naknadno poslate prijave neće biti prihvaćene.

Za najuspešnije takmičare/ke kajakaške regate BSK Borča predviđene su nagrade kao što su medalje i pehari.

Apel borčanskih kajakaša

Kajakaški klub „BSK Borča“ uputio je javni poziv privrednim subjektima koji žele da pomognu najboljem sportskom kolektivu iz našeg naselja.

U poslednjih nekoliko godina klub je upao u veliku krizu i suočen je sa mnogobrojnim problemima. Objekat u kom kajakaši treniraju i drže opremu je u katastrofalnom stanju.

Sredstva su potrebna radi pokrivanja prostorija kluba, koje prokišnjavaju, adaptiranje dve svlačionice i dva toaleta, kao i kupovina sportske opreme.

Kajakaška regata u Borči - 2014 - Sestre Moldovan

Kajakaški klub „BSK Borča“ i pored finansijskih problema beleži velike rezultate na domaćim i svetskim takmičenjima i vaspitava u sportskom duhu vrhunske kajakaše.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Privilegovani smo sto na Levoj obali imamo sistem mirnih voda, to jest kanala koji treba da postanu plovni i da budu baza za razvoj nautickog sporta i turizma ali za sve to treba da postoji strategija koje se treba dosledno pridrzavati.

    Pomor ribe i unistavanje zivotne sredine sigurno nisu deo te strategije.

    Takmicari iz vode su sa cudjenjem komentarisali uginule ribe i verovatno su oni prvi primetili taj zalosni ekoloski incident.

    Inace, samo takmicenje je (malobrojnim) gledaocima laicima u tom sportu izgledalo malo haoticno, nije pocinjalo tacno na vreme, takmicari nisu imali klupska obelezja vec su bili obuceni u sopstvene majice, dukserice, vec kako ko…

    Veslanje je elitni sport pa i sama takmicenja treba tako da izgledaju…

Dobri dome Uskrs stiže a cene i nisu baš niže - 16.04.2014

Dobri dome, Uskrs stiže a cene i nisu baš niže

Vodič kroz Beograd tokom Uskršnjih praznika

Vodič kroz Beograd tokom Uskršnjih praznika