in

Jedina želja porodice je da Vuk prohoda i progovori

Vuk Lojković je 1. aprila napunio šest godina a posle dva tretmana matičnim ćelijama u Beču treba da prođe i treći kako bi mogao da hoda i govori.

Vuk boluje od cerebralne paralize a jedina želja njega i njegove porodice 1. aprila, kada je proslavio šesti rođendan, bila je da uskoro tečno progovori i prohoda bez tegoba i pomoći drugih.

Prema rečima njegove majke Ankuce Lojković, mališan je dosad prošao mnoge bitke koje su podrazumevale svakodnevne i mukotrpne terapije ali i dve transplantacije matičnim ćelijama u Beču nakon čega se njegovo stanje popravilo.

Međutim, kako bi mogao bez većih problema da od septembra krene u školu i bude kao i svi vršnjaci, neophodno je da prođe i treću intervenciju za koju mu je potrebno 9.800 evra.

Jedina želja porodice je da Vuk prohoda i progovori

Neka Vam jutro počne sa 3030

Vuku Lojkoviću potrebna je naša pomoć te ne sumnjamo da ćete Vi, kao što ste i do sada podržavali humanitarne akcije koje su na levoj obali bile organizovane za malog Vuka, pružiti ruku i pomoći.

Vuku možete pomoći ukoliko pošaljete poruku sa tekstom „80″ na broj 3030. Cena poruke je 100 dinara a sredstva su namenjena za njegovo lečenje.

Kako da pomognete Vuku

Žiro račun je otvoren u Banci „Inteza“. Broj dinarskog računa je: 160-419177-53
Broj deviznog računa: RS35160005400001039452

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    PKB - 2015

    Zaposleni u PKB-u zabrinuti zbog privatizacije

    Od četvrtka Noćna potera u bioskopskim salama - 16-04-2015

    Od četvrtka „Noćna potera“ u bioskopskim salama