Izmenjen red vožnje Beovoza kroz Krnjaču i Ovču - www.lobi-info.rs

Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

22.10.2014.zeleznice-srbije

Izmenjen red vožnje Beovoza kroz Krnjaču i Ovču

u Vesti od
Cicak – Sve za skolu

Od danas je promenjena trasa vozova koji redovno saobraćaju na pruzi Beograd Centar-Pančevo Vojlovica, izmedu stanica Krnjača i Ovča.

Od danas je promenjena trasa vozova koja redovno saobraca na pruzi Beograd Centar-Pančevo Vojlovica, između stanica Krnjača i Ovča. Uzrok ovih promena jesu radovi na pruzi pri čemu bi se pruga osposobila za narednu zimsku sezonu. Radovi na putu će trajaće do 1. novembra, u vremenu od 21.00 do 04.10.

Voz iz Beograd Centra u 21.20 za Pančevo Vojlovicu saobraćaće do Pančevačkog mosta, a izostajaće na relaciji Pančevački most-Pančevo Vojlovica, precizirano je u saopštenju.
Putnički voz iz Pančeva Vojlovice u 22.25 za Valjevo, umesto iz Pančeva Vojlovice, polaziće iz stanice Pančevački most u 22.58, a izostajaće od Pančeva Vojlovice do Pančevačkog mosta.

  Na levoj obali komarci zaraženi groznicom Zapadnog Nila

Takođe, od 22. oktobra do 1. novembra neće saobraćati vozovi koji polaze iz stanice Pančevački most u 22.10 za Pančevo Vojlovicu i iz Pančeva Vojlovice u 23.05 za Pančevački most. Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju po važećem redu vožnje i izmenama koje su i dalje na snazi.

Predlažemo da budete strpljivi dok traju promene a one će važiti od 22. oktobra do 1. novembra.

voy-dva

 

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh