Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

22.10.2014.zeleznice-srbije

Izmenjen red vožnje Beovoza kroz Krnjaču i Ovču

u Vesti od
Tara – T2

Od danas je promenjena trasa vozova koji redovno saobraćaju na pruzi Beograd Centar-Pančevo Vojlovica, izmedu stanica Krnjača i Ovča.

Od danas je promenjena trasa vozova koja redovno saobraca na pruzi Beograd Centar-Pančevo Vojlovica, između stanica Krnjača i Ovča. Uzrok ovih promena jesu radovi na pruzi pri čemu bi se pruga osposobila za narednu zimsku sezonu. Radovi na putu će trajaće do 1. novembra, u vremenu od 21.00 do 04.10.

Voz iz Beograd Centra u 21.20 za Pančevo Vojlovicu saobraćaće do Pančevačkog mosta, a izostajaće na relaciji Pančevački most-Pančevo Vojlovica, precizirano je u saopštenju.
Putnički voz iz Pančeva Vojlovice u 22.25 za Valjevo, umesto iz Pančeva Vojlovice, polaziće iz stanice Pančevački most u 22.58, a izostajaće od Pančeva Vojlovice do Pančevačkog mosta.

Zanimljivo:  Zbog kvara, potrošači u Ovči danas bez vode

Takođe, od 22. oktobra do 1. novembra neće saobraćati vozovi koji polaze iz stanice Pančevački most u 22.10 za Pančevo Vojlovicu i iz Pančeva Vojlovice u 23.05 za Pančevački most. Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju po važećem redu vožnje i izmenama koje su i dalje na snazi.

Predlažemo da budete strpljivi dok traju promene a one će važiti od 22. oktobra do 1. novembra.

voy-dva

 


Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh