Izmenjen red vožnje Beovoza kroz Krnjaču i Ovču - www.lobi-info.rs

Izmenjen red vožnje Beovoza kroz Krnjaču i Ovču

1 minut za čitanje
22.10.2014.zeleznice-srbije

Od danas je promenjena trasa vozova koji redovno saobraćaju na pruzi Beograd Centar-Pančevo Vojlovica, izmedu stanica Krnjača i Ovča.

Od danas je promenjena trasa vozova koja redovno saobraca na pruzi Beograd Centar-Pančevo Vojlovica, između stanica Krnjača i Ovča. Uzrok ovih promena jesu radovi na pruzi pri čemu bi se pruga osposobila za narednu zimsku sezonu. Radovi na putu će trajaće do 1. novembra, u vremenu od 21.00 do 04.10.

Voz iz Beograd Centra u 21.20 za Pančevo Vojlovicu saobraćaće do Pančevačkog mosta, a izostajaće na relaciji Pančevački most-Pančevo Vojlovica, precizirano je u saopštenju.
Putnički voz iz Pančeva Vojlovice u 22.25 za Valjevo, umesto iz Pančeva Vojlovice, polaziće iz stanice Pančevački most u 22.58, a izostajaće od Pančeva Vojlovice do Pančevačkog mosta.

Takođe, od 22. oktobra do 1. novembra neće saobraćati vozovi koji polaze iz stanice Pančevački most u 22.10 za Pančevo Vojlovicu i iz Pančeva Vojlovice u 23.05 za Pančevački most. Ostali vozovi za prevoz putnika saobraćaju po važećem redu vožnje i izmenama koje su i dalje na snazi.

Predlažemo da budete strpljivi dok traju promene a one će važiti od 22. oktobra do 1. novembra.

voy-dva

 

Leave a Reply

Prethodna priča

Pаlilulskа olimpijаdа kulture

Sledaća priča

Dečija nedelja u Osnovnoj školi „Rade Drainac“

Poslednje od Vesti