in

Izgradnja kanalizacije u Krnjači u dužini od 80 kilometara

Borča i Krnjača dobijaju gasovod zbog Beograda na vodi - 2016

Grad priprema desetogodišnji plan obnove putne mreže u prestonici, čija je prosečna starost oko 30 godina i za obnovu 1.600 kilometara saobraćajnica potrebno je 700 miliona evra.

Vesić je najavio 50 novih projekata u prestonici narednih godina, koji su dobili „zeleno svetlo“ odbornika na poslednjoj sednici Skupštine grada.

Među njima je i izgradnja kanalizacije u Krnjači u dužini od 80 kilometara, što predstavlja najveći problem stanovnika ovog dela leve obale Dunava.

Među prioritetima nadležnih u narednom periodu pored puteva i kanalizacije, biće i zamena vodovodnih cevi starih 30 i 40 godina, a desetina vodovoda ima između 50 i 100 godina, jer decenijama nije ulagano u infrastrukturu.

Vesić je naglasio da je cilj da svaki stanovnik grada ima potrebnu infrastrukturu ma gde živeo, kao i da konačnom izgradnjom fabrika za preradu otpadnih voda Beograd ne bude više jedina prestonica u Evropi koja to ispušta u svoje dve reke.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  • Ha ha , bravo Dusane , bas sam i ja to pomislio .

   A koliko su neke stvari ne ozbiljne vidi se i po lupetanju raznih cifara .

   Sinisa Mali izjavljuje kako ce kanalizacioni sistem na levoj obali Dunava kostati 800 miliona eura , a ovaj Vesic o pravljenju 80 km kanalizacione mreze ??? 80 km ? Jel Krnjaca Las vegas ?

   Kako odose na ove osmice ?
   Ne znam ni sto im imena pisem velikim slovom !

Pukla cev, Borča, Bratstva i jedinstva, LOBI

Pukla cev kod Đurđenovca, česme suve (FOTO)

DOKLE VIŠE? Vlasnik pekare Roma i dalje uništava parkić! (FOTO&VIDEO)