in

Igrališta u Kotežu i Borči biće popravljena

Danas otvaranje parka u Borči - 2015

Dva nova igrališta na levoj obali Dunava, jedno u Kotežu, drugo u Borči, otvorena tokom prethodnih nedelju dana a vrlo brzo uništena biće popravljena u narednih nekoliko dana, navodi se u saopštenju GO Palilula.

Oštećenja na dva od tri nova igrališta na levoj obali Dunava u Beogradu, nastala vrlo brzo po otvaranju parkova, biće otklonjena u narednih nekoliko dana, rečeno je iz Gradske opštine Palilula.

Direktor firme „Kreativni gradski centar“ rekao je da je problem sa konopcima nastao zbog tehnološko-tehničke greške na spojevima koji ih vežu za drveni nosač penjalica postavljenih u parkovima u Borči i Krnjači. Do greške je došlo u samom procesu proizvodnje.

Međutim, on je napomenuo da su sve sprave postavljene u dečjim parkovima prošle nekoliko testova i da se uz njihovu pravilnu upotrebu i poštovanje uputstava na nalepnicama korisnici sprava ne mogu povrediti.

Opština Palilula moli roditelje i mališane za još malo strpljenja dok se pokidani konopci ne zamene novima na napominje da će mališani moći da koriste nova igrališta dugi niz godina.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    BSK danas protiv Kolubare. Dođite da navijamo!

    Centar za azilante u Krnjači najveći u Srbiji i još uvek raste