Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Danas otvaranje parka u Borči - 2015

Igrališta u Kotežu i Borči biće popravljena

u Dešavanja od

Dva nova igrališta na levoj obali Dunava, jedno u Kotežu, drugo u Borči, otvorena tokom prethodnih nedelju dana a vrlo brzo uništena biće popravljena u narednih nekoliko dana, navodi se u saopštenju GO Palilula.

Oštećenja na dva od tri nova igrališta na levoj obali Dunava u Beogradu, nastala vrlo brzo po otvaranju parkova, biće otklonjena u narednih nekoliko dana, rečeno je iz Gradske opštine Palilula.

Direktor firme „Kreativni gradski centar” rekao je da je problem sa konopcima nastao zbog tehnološko-tehničke greške na spojevima koji ih vežu za drveni nosač penjalica postavljenih u parkovima u Borči i Krnjači. Do greške je došlo u samom procesu proizvodnje.

Međutim, on je napomenuo da su sve sprave postavljene u dečjim parkovima prošle nekoliko testova i da se uz njihovu pravilnu upotrebu i poštovanje uputstava na nalepnicama korisnici sprava ne mogu povrediti.

Zanimljivo:  Planirana isključenja struje u sledećih par dana na levoj obali

Opština Palilula moli roditelje i mališane za još malo strpljenja dok se pokidani konopci ne zamene novima na napominje da će mališani moći da koriste nova igrališta dugi niz godina.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Dešavanja

Idi na Vrh