in ,

HUMANITARNI TURNIR u Crvenki za pomoć ugroženima

Humanitarni turnir u Crvenki za pomoć ugroženima - 2014

OFK Crvenka iz Borče organizovaće u subotu HUMANITARNI TURNIR PRIJATELJSTVA sa početkom u 17.30 na stadionu u Crvenki, poslednjoj stanici autobuske linije 104. Karta će koštati paket flaširane vode ili 300 dinara.

Humanitarni turnir organizovan pod pokroviteljsvom fudbalskog kluba Crvenka odigraće se 24. maja sa početkom u 17.30, a sav prihod biće namenjen ugroženima.

Na turniru učestvuju dve ekipe iz Kine, ekipe Kineza graditelja mosta, koje će igrati dve-tri prijateljske utakmice, što zavisi od broja prijavljenih ekipa.

Učešće po članu ekipe koštaće 1.000 dinara a prijave i plaćanje traju do petka u 18 h u restoranu Kluba, kada počinje sastanak kapitena svih ekipa sa Kinezima i odlazak po kupovinu predmeta donacije.

Turnir nije klasičan, već će ekipe igrati prijateljske utakmice na dva terena dimenzija 65×40 m i golovima 5×2 m. Ekipe mogu imati nebrojano članova, ali u polju 7+1.

Ideja organizatora jeste da se za turnir prijavi svako ko želi da se druži, rekreira i pomogne našem narodu. Nije bitno da li ste fudbaleri profesionalci, niti rezultat, već da što više ljudi dođe i podrži humanitarni turnir.

Svi članovi omladinske škole koji sutra donesu paket flaširane vode biće oslobođeni dela plaćanja članarine za jun mesec u iznosu od tri stotine dinara.

Građani leve obale, pozivamo Vas da u subotu prisustvujete najvažnijoj utakmici prijateljstva, u kojoj rezultat nije toliko bitan, već Vaši prisustvo i učešće. Ponesite paket flaširane vode ili tri stotine dinara i već ste nekog usrećili.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    PKB formirao radnu grupu za odbranu od poplava

    PKB formirao radnu grupu za odbranu od poplava

    Podzemne vode prete Krnjači, Kotežu, Pretoku i Sebešu

    Podzemne vode prete Krnjači, Kotežu, Pretoku i Sebešu