HUMANITARNI TURNIR u Crvenki za pomoć ugroženima - www.lobi-info.rs
/

HUMANITARNI TURNIR u Crvenki za pomoć ugroženima

2 minuta za čitanje
Humanitarni turnir u Crvenki za pomoć ugroženima - 2014

OFK Crvenka iz Borče organizovaće u subotu HUMANITARNI TURNIR PRIJATELJSTVA sa početkom u 17.30 na stadionu u Crvenki, poslednjoj stanici autobuske linije 104. Karta će koštati paket flaširane vode ili 300 dinara.

Humanitarni turnir organizovan pod pokroviteljsvom fudbalskog kluba Crvenka odigraće se 24. maja sa početkom u 17.30, a sav prihod biće namenjen ugroženima.

Na turniru učestvuju dve ekipe iz Kine, ekipe Kineza graditelja mosta, koje će igrati dve-tri prijateljske utakmice, što zavisi od broja prijavljenih ekipa.

Učešće po članu ekipe koštaće 1.000 dinara a prijave i plaćanje traju do petka u 18 h u restoranu Kluba, kada počinje sastanak kapitena svih ekipa sa Kinezima i odlazak po kupovinu predmeta donacije.

Turnir nije klasičan, već će ekipe igrati prijateljske utakmice na dva terena dimenzija 65×40 m i golovima 5×2 m. Ekipe mogu imati nebrojano članova, ali u polju 7+1.

Ideja organizatora jeste da se za turnir prijavi svako ko želi da se druži, rekreira i pomogne našem narodu. Nije bitno da li ste fudbaleri profesionalci, niti rezultat, već da što više ljudi dođe i podrži humanitarni turnir.

Svi članovi omladinske škole koji sutra donesu paket flaširane vode biće oslobođeni dela plaćanja članarine za jun mesec u iznosu od tri stotine dinara.

Građani leve obale, pozivamo Vas da u subotu prisustvujete najvažnijoj utakmici prijateljstva, u kojoj rezultat nije toliko bitan, već Vaši prisustvo i učešće. Ponesite paket flaširane vode ili tri stotine dinara i već ste nekog usrećili.

Leave a Reply

PKB formirao radnu grupu za odbranu od poplava
Prethodna priča

PKB formirao radnu grupu za odbranu od poplava

Podzemne vode prete Krnjači, Kotežu, Pretoku i Sebešu
Sledaća priča

Podzemne vode prete Krnjači, Kotežu, Pretoku i Sebešu

Poslednje od Dešavanja