in

Huligani u Kotežu u sred noći blokiraju ulice zapaljenim kontejnerima

Kako su objavili sugrađani iz naselja Kotež, već dve noći za redom u ulici Branka Miljkovića u ovom naselju, huligani blokiraju ulicu kontejnerima, koje potom zapale.

Sinoć sam u 15 do 3 sam bukvalno u šortsu morao da izlećem i gasim vatru vodom iz kanti i kontejnere vraćam na mesto – objavio je sugrađanin

Kako dodaje, video je iz daleka kako više mlađih momaka pali kontejnere, ali dok se obukao da izađe i spreči ovakvo ponašanje, počinioci su već nestali.

Kako saznajemo, i preksinoć se odigravala slična situacija, a te noći je stariji bračni par koji takođe živi u blizini, gasio zapaljene kontejnere.

Koliko sam mogao da vidim, bili su ili srednjoškolskih ili možda malo starijih godina – objasnio je sugrađanin iz Koteža

Zbog ovakvih dešavanja Kotežane najviše brine što nemaju policijsku stanicu u samom naselju, već čekaju da policija dođe iz Borče.

Roditelji su nažalost često nesvesni i slepi za to kako im se deca ponašaju van kuće. Većina roditelja će svakako pomisliti da to nisu njihova deca.

A ipak trebalo bi da se zapitamo šta nam deca rade u gluvo doba noći po ulici, jer ovakvo ponašanje moglo bi da dovede do većih problema.

Foto: Ilustracija

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Borčani poslali više od 10 prijava zbog neobezbeđenih radova, nadležni ne reaguju

Počelo cvetanje ambrozije, sada je pravo vreme da se pokose placevi