in

Borčani poslali više od 10 prijava zbog neobezbeđenih radova, nadležni ne reaguju

Prethodnih dana sugrađani iz Borče, objavili su na društvenim mrežama video snimak građevinskih radova koji se izvode na jednoj od zgrada u Borči. 

Kako kažu, ovi radovi ih ugrožavaju na više načina, a niko od nadležnih kojima su poslali prijave nije odreagovao niti izašao na teren.

Na snimku koji su objavili sugrađani, a koji smo i mi dobili, vidi se kako se materijal konopcima „transportuje“ na vrh zgrade, pri čemu se udara u fasadu, prozore i slično.

 

Takođe, ovaj način deluje poprilično nebezbedno i nesigurno za sugrađane, pa strahuju da bi neko mogao da bude i povređen.

Do sada su sugrađani iz ovog dela Borče komunalcima poslali desetak prijava. Obraćali su se i građevinskoj inspekciji opštine Palilula, kao i inspekciji rada.

U građevinskoj inspekciji su nam rekli da je inspektor na odmoru do 10. avgusta i da nema ko drugi da izađe na teren – rekli su nam sugrađani

Niko od nadležnih još uvek nije izašao na teren, ni komunalci, ni građevinska inspekcija, a ni inspekcija rada. Za to vreme radovi se nastavljaju neobezbeđeni.

Pitamo se da li je potrebno da strada neko od radnika, ili neko od sugrađana, pa da nadležni odreaguju na prijave koje sugrađani svakodnevno šalju.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Od danas kazne za parkiranje u Beogradu postaju elektronske

    Huligani u Kotežu u sred noći blokiraju ulice zapaljenim kontejnerima