in

Hram Svete Petke na Ovčanskom putu prenosi bogosluženja online

Od kada je na snazi vanredno stanje u cilju zaštite građana od virusa COVID 19, smanjio se i broj vernika koji odlaze na bogosluženja u pravoslavne hramove. 

Baš iz tog razloga, Hram Svete Petke na Ovčanskom putu omogućio je svojim parohijanima da prate bogosluženja putem interneta.

Prema saopštenju koje je izdalo sveštenstvo ovog hrama, snimke bogosluženja sugrađani će moći da prate na Facebook strani Hrama Svete Petke.

Žao nam je što ne možete da dolazite u onom broju kao pre epidemije virusa, ali zato od danas direktno ćemo prenositi najvažnija bogosluženja, a njihov snimak će ostati na našem fb nalogu. Držite molitveno pravilo, post ne ostavljajte i budite uvek spremni za Sveto Pričešće i Gospod molitvama Presvete Bogomajke, Svete Petke i svih Svetih daće da živi i zdravi izađete i iz ovog iskušenja – stoji u saopštenju

Facebook stranicu Hrama Svete Petke na Ovčanskom putu možete pogledati OVDE.

Sugrađani su u subotu već imali priliku da na ovaj način prate bogosluženje iz Hrama Svete Petke.

 

Na ovaj način, sveštenstvo hrama podržalo je sve svoje vernike da poštuju uvedene mere, ostanu kod kuće i time zaštite kako svoje zdravlje, tako i zdravlje svojih bližnjih.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    CK „Vlada Divljan“ započeo prikazivanje predstava online

    Nastavlja se podela paketa penzionerima koji imaju niska primanja