in

Havarija u Krnjači, popucale vodovodne cevi radovi se odužili

Nakon što je sugrađanima u Krnjači pre nekoliko dana pukla vodovodna cev, koja snabdeva čitavu zgradu, „Gradsko stambeno“ je preuzelo radove na sanaciji ovog kvara.

U toku jučerašnjeg dana oko ove zgrade, na Zrenjaninskom putu 34, sve je raskopano. Ipak, kako sugrađani tvrde, kvar još nije saniran. Ono što ih brine je što kopanje nije nastavljeno i što ne znaju kada će radovi biti nastavljeni.

Danas se niko nije pojavio, a vodomeri samo vrte. Mi ćemo to sve platiti kroz račune! – zabrinuta je sugrađanka iz Krnjače

Kontaktirali smo „Gradsko stambeno“ i saznali da je kvar daleko ozbiljniji nego što su očekivali. Kako kažu, juče su uspeli da pronađu dva kvara i da ih saniraju.

Kako dodaju, uspeli su da uspostave normalno snabdevanje vodom za stanare ove zgrade. Ipak, očigledno je da problem i dalje postoji.

Moramo da nastavimo sa kopanjem čak i u okviru zgrade, jer sumnjamo da postoji još jedan kvar. – kažu iz ekipe Gradskog stambenog

Jasno je koliko je situacija hitna, jer kvar i dalje postoji, velike količine vode se i dalje gube. Problem je još ozbiljniji ako je kvar zaista u okviru zgrade.

Kako smo dodatno saznali, ekipe će i danas nastaviti sa ispitivanjem kvara, a kako kažu, radovi će sigurno potrajati nekoliko dana.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    USPORITE! Policijski radari kontrolišu brzinu na petlji Zbeg

    Predstojećeg vikenda očekuje nas prvi borčanki inkluzivni festival