Havarija u Krnjači, popucale vodovodne cevi radovi se odužili - www.lobi-info.rs

Havarija u Krnjači, popucale vodovodne cevi radovi se odužili

1 minut za čitanje

Nakon što je sugrađanima u Krnjači pre nekoliko dana pukla vodovodna cev, koja snabdeva čitavu zgradu, „Gradsko stambeno“ je preuzelo radove na sanaciji ovog kvara.

U toku jučerašnjeg dana oko ove zgrade, na Zrenjaninskom putu 34, sve je raskopano. Ipak, kako sugrađani tvrde, kvar još nije saniran. Ono što ih brine je što kopanje nije nastavljeno i što ne znaju kada će radovi biti nastavljeni.

Danas se niko nije pojavio, a vodomeri samo vrte. Mi ćemo to sve platiti kroz račune! – zabrinuta je sugrađanka iz Krnjače

Kontaktirali smo „Gradsko stambeno“ i saznali da je kvar daleko ozbiljniji nego što su očekivali. Kako kažu, juče su uspeli da pronađu dva kvara i da ih saniraju.

Kako dodaju, uspeli su da uspostave normalno snabdevanje vodom za stanare ove zgrade. Ipak, očigledno je da problem i dalje postoji.

Moramo da nastavimo sa kopanjem čak i u okviru zgrade, jer sumnjamo da postoji još jedan kvar. – kažu iz ekipe Gradskog stambenog

Jasno je koliko je situacija hitna, jer kvar i dalje postoji, velike količine vode se i dalje gube. Problem je još ozbiljniji ako je kvar zaista u okviru zgrade.

Kako smo dodatno saznali, ekipe će i danas nastaviti sa ispitivanjem kvara, a kako kažu, radovi će sigurno potrajati nekoliko dana.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

USPORITE! Policijski radari kontrolišu brzinu na petlji Zbeg

Sledaća priča

Predstojećeg vikenda očekuje nas prvi borčanki inkluzivni festival

Poslednje od Vesti