in

Haos, čak tri sudara i šestoro povređenih na Pančevačkom mostu

Totalni kolaps na Pančevačkom mostu i haos u saobraćaju na prilazima samom mostu, danas su izazvala čak tri saobraćajna udesa u kome je povređeno šest osoba.

U prvoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 12.30 časova u smeru ka naseljima leve obale Beograda i Pančevu je povređeno troje ljudi. Povrede kičme i vrata zadobili su vozač i suvozač, a jednoj starijoj ženi povređeni su glava, grudni koš i noge.

Saobraćaj je bio usporen, ali nije bilo većih gužvi jer se udes dogodio van saobraćajnog špica. Nešto kasnije, oko 14 časova opet u istom smeru došlo je do lančanog sudara u kom je učestovavalo čak osam vozila.

U lančanom sudaru su povređene su dve devojke, jedna je zadobila tupe povrede glave i druga koja je zadobila povredu istezanje vrata. Obe su brzo prevezene i hospitalizovane u Urgentnom centru u Beogradu.

Ova saobraćajna nesreća je prouzrokovala veće gužve u ovom delu grada i na samom Pančevačkom mostu u smeru ka naseljima leve obale Dunava.

Mi smo u tom trenutku na našoj Facebook stranici objavili da se dogodio sudar na Pančevačkom mostu i da je velika gužva na istom, što ste mogli pratiti na uživo kamerama.

Međutim, nekoliko minuta nakon toga se dogodio još jedan lančani sudar, u kom je povređen muškarac starosti 25 godina i koji je zadobio nešto teže povrede, razderotine glave i potres mozga.

Kako smo saznali od Saobraćajne policije u sudaru je učestvovalo četiri automobila i kamion, dok je jedan od učesnika u udesu pobegao sa lica mesta.

tri sudara i šestoro povređenih na Pančevačkom mostu tri sudara i šestoro povređenih na Pančevačkom mostu tri sudara i šestoro povređenih na Pančevačkom mostu

Upravo u tom trenutku je nastao totalni kolaps. Saobraćaj na Pančevačakom mostu je bio potpuno blokiran 30 minuta. Hitna pomoć je do povređenog muškarca pristigla iz suprotnog pravca. Sve prilazne rampe Pančevačkom mostu su bile krcate, velike gužve su se stvorile u svim ulica oko Pančevačkog mosta – Bogoslovija, Bulevar despota Stefana, Višnjička, Mije Kovačevića, Zdravka Čelara, Cvijićeva, Dunavska, Venizelisova, Severni bulevar i druge sporedne saobraćajnice.

Preko Pančevačkog mosta i od centra Beograda ka Karaburmi je bilo potrebno više od sat vremena. Mnogi sugrađani su odlučili da prepešače most jer je u našim autobusima često zagušljivo, dok je vreme bilo idealno za šetnju. Saobraćaj u ovom delu Beograda je normalizovan tek posle 17 časova.

Ko je imao „ludu“ sreću i izbegao današnju gužvu na Pančevačkom mostu, stres i nervozu, sigurno će živeti duže.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Policija uviđaj u toku

    Leš muškarca pronađen u Padinskoj skeli

    Nastavnika fizičkog zbog droge ubili šefovi lokalne bande u Padinskoj skeli