in

GSP vozi do Opova, a „Lasta“ u delovima Beograda

GSP_prevoz

Dok stanovnici leve obale Beograda dobijaju nove gradske linije meštani Lazarevca i Barajeva se voze zastarelim autobusima „Lasta“ prevoznika.

Stanovnici prigradskih naselja u Beogradu godinama uzaludno mole da im se poboljša prevoz i uvedu gradske linije, jer su nezadovoljni uslugama autoprevoznika „Lasta“. Iako za to postoji infrastruktura GSP nije uslišio molbe građana.

Dok GSP proširuje mrežu i počinje da vozi do mesta koja ne pripadaju Beogradu, neka gradska mesta izgleda da još nisu došla na red. Tako je Opovo dobilo gradsku lijiu, iako nije gradsko naselje. Zaposleni u GSP-u procenili su da je linija za Opovo isplativa, a dogovorena je i linija za Pančevo linijom 108 od septembra. GSP je naplatu do Opova regulisao tako da putnici imaju uobičajenu busplus kartu dok su u zoni grada, a kasnije plaćaju doplatu, koju mogu kupiti na autobuskoj stanici u Opovu ili u autobusu.

Upornost je ključ uspeha. Zato građani Lazarevca i Barajeva treba da budu uporni i jasno zauzmu stav zastupajući svoje interese.

Direktor GSP preduzeća Željko Milković rekao je da građani svoje zahteve treba da upute Direkciji za javni prevoz.

Promene su moguće ako se interesi putnika podudare sa interesima GSP preduzeća. Nadamo se da će nove linije imati i dobre autobuse, kako bi putnici uživali u vožnji.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Elektronski upis u vrtiće

    Migranti iz „Avgan-parka“ preseljeni u Krnjaču