in

GSP i dalje vozi besplatno do Opova

Putnici na GSP liniji 110 između Padinske Skele i Opova voze se i dalje besplatno. Od Tamiša sve do Opova preko Sefkerina troškove prevoza putnika snosi GSP.

Prilikom uvođenja 110 linije, rukovodstvo GSP-a je odlučilo da vožnje prvog meseca na ovoj liniji budu gratis.

Međutim prvi mesec je već prošao, a putnici još mogu da se voze bez karte.

Meštani Opova najviše su upućeni na Beograd, pa im gradska linija GSP-a znači. Do skoro je na relaciji Opovo – Beograd putnike prevozila samo „Lasta“, pa je nekonkurentnost uticala na visoke cene karata.

Naravno, „Lasta“ je zadržala svoje liniji na relaciji Beograd- Opovo, ali putnici sada mogu da biraju kojim će se prevoznikom voziti.

Cene mesečnae karte na liniji 110 je poznata i koštaće 1950 dinara ali ne i kada će početi naplata.

Sa ovom karto putnici će moći da se prevezu od Opova do stanice Put za Vrbovski, ako hoće da nastave prevoz moraće da imaju BusPlus kartu zone 2. Kada se cene karata saberu iznos nije mali, ali je najpovoljniji na pomenutoj relaciji.linija_110

Na liniji 110 autobusi GSP-a polaze na 80 minuta, pa se građani Opova nadaju da će autobusi ići češće kada karte počnu da se naplaćuju.

Poslednji polazak sa stanice Put za Vrbovski- Opovo je u 22:30h što odgovara zaposlenima u PKB-u i Frikomu, ali oni koji rade na drugim lokacijama u Beogradu ne mogu da stignu na poslednji autobus.

Verujemo da će GSP imati sluha za potrebe putnika i u skladu sa tim formirati red vožnje.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Naselje Vrbovski slavilo dan svog mesta

    Stipendije za srednjoškolce i studente