GSP bez odgovora na probleme sa prevozom na levoj obali

u Vesti

Veliki broj sugrađana sa leve obale kontaktirao nas je u poslednjih nekoliko meseci sa istim problemom, sa kojim se svakodnevno bore. Na linijama gradskog prevoza na levoj obali, polasci autobusa su neredovni i vrlo često izostaju!

Najviše sugrađana do sada se žalilo na polaske na linijama 43 i 85, ali ni ostale linije gradskog prvoza ne saobraćaju po redu vožnje. Neretko izostanu čak i dva polaska za redom, a sugrađanima to najteže pada u jutarnjim satima kada se trude da na vreme stignu do radnog mesta.

Zanimalo nas je koliko je direkcija GSP-a svesna ovog problema i da li je u planu da se ovaj problem reši. Verujući da je pisana reč bolja od žive, poslali smo ovo pitanje Službi za medijski nastup GSP-a pre skoro dve nedelje, ali do danas nismo dobili odgovor.

Da ne odustanemo lako, danas smo pozvali ovu službu, ali jedino objašnjenje koji smo dobili je da će naša poruka sa sajta biti prosleđena i da će odgovor stići, kako kažu, uskoro.

Predlažemo sugrađanima da sve izostale polaske na linijama koje saobraćaju na levoj obali, prijave putem web sajta www.gsp.rs, odnosno njihove stranice za kontakt OVDE.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Vesti

Idi na VRH