in

Grejanje u Borči očajno, elektrane nemoguće kontaktirati

?

Proteklih dana dobili smo brojne pritužbe od sugrađana iz Borče jer još uvek nemaju svi grejanje. Pokušali smo da kontaktiramo Beogradske elektrane kako bi dobili informacije o postojećim problemima. 

Kako sugrađani kažu, grejanja još uvek nema u delu ulice Miladina Zarića, kao i u ulici Ratnih vojnih invalida. Na sajtu Beogradskih elektrana nema informacija o kvarovima u na grejnom području Borča, a poslednji radovi na ovom području obavljani su još u septembru.

Pola moje zgrade ima grejanje a pola nema . Tako je u svih šest ulaza. Nadam se da cete nam pomoći da se ne smrzavamo – očajna je sugrađanka iz Borče

Tokom čitavog jučerašnjeg dana pokušavali smo bezuspešno da stupimo u kontakt sa Beogradskim elektranama, ali smo sve vreme slušali samo zvuk zauzeća, muziku „na čekanju“ i snimljene informacije o radovima na Ceraku.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. JP „Beogradske elektrane“ smo kontaktirali mejlom sa prijavom kvara i dobili poslednji odgovor : „Dobili smo informaciju od nadležnog rukovodioca da će Beogradske elektrane ipak otkloniti kvar, ali Vas molimo da prenesete svim Vašim komšijama da sarađuju, jer je teško uočiti mesto kvara i otklanjanja istog „.
    Ovakav odgovor podrazumeva da komšije ne žele grejanje?!? Koje eksplicitno?!? Elektrane nisu locirale kvar?!? Vremenska odrednica? S poštovanjem. Komšija.

  2. Zanima me samo kad ce se otkloniti kvar ako nista drugo bar rupa koja je napravljena u zgradi da se sanira.Na sred ulaza u unutrasnjost zgrade iskopana je rupa i vec drugi dan stoji tako nijo nije dosao ni da pogleda ni da preuzme nesto vezano za to.Ovo je stvarno sramota

  3. Nema nigde nikakvog obavestenjaNiko se ne obraca kao da nas nema.Sramota sedimo u hladnim stanovima pa cemo se razboleti .U zgradi u M.Zarica je buseno,nesto su radili,betonirali i to je sve, grejanje nula.Neka nam se neko obrati.

  4. I jos uvek nema grejanja.Niko nam se ne obraca nikakvi radovi se ne rade.Racuni za grejanje su redovno dosli sa punom cenom a to sto nema grejanja to nikoga ne zanima.Kome da se obratimo rupa u zgradi stoji vec 15 danaOvo je stvarno seamota.Vi ako postojeci sajt da li mozete nekako da reagujete ili vec dajte nam informaciju kome da se obratimo.Beogratske elektrane nevrwdi kontaktirati nema smisla.Samo vas salju od broja do broja

Sugrađani u Ovči samostalno očistili zacementirani izvor u „Kaljavoj banji“

Muškarac iz Borče uhapšen sa skoro dve tone duvana