in

Veliko interesovanje za kupovinu službenih vozila

Građani pokazali veliko interesovanje za kupovinu službenih vozila
Građani pokazali veliko interesovanje za kupovinu službenih vozila

Građani su pokazali veliko interesovanje za službena vozila koja će grad prodati na javnom nadmetanju zakazanom za 7. jun. Čak 3.000 građana je posetilo plac „Parking servisa“ na Novom Beogradu.

Grad Beograd organizovaće aukciju na kojoj će prodati oko 263 automobila čija knjigovodstvena vrednost iznosi više od 60 miliona dinara. Automobili su izloženi na placu „Parking servisa“ pored buvlje pijace a interesovanje građana-kupaca je veliko.

„Odziv građana je ‘impozantan’ i za nekoliko dana 3.000 njih je posetilo plac ‘Parking servisa’ na Novom Beogradu, gde su parkirani automobili koji će biti prodati na javnom nadmetanju”, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević.

On dodaje i da je najviše interesovanja za automobile srednje klase i porodične automobile, kao i za malo jefitnija vozila domaće proizvodnje.

Građani pokazali veliko interesovanje za kupovinu službenih vozila

Građani će moći da razgledaju vozila na placu „Parking servisa” svakog dana 10-15 h a pravo učešća na licitaciji imaju sva fizička i pravna lica.

Vozila se kupuju u viđenom stranju i mogu se razgledati od sutra do 5. juna,u periodu između 10 i 15 h. Pravo na učešće u postupku prodaje imaju pravna lica i građani koji uplate depozit od 20 odsto procenjene vrednosti vozila na račun javnog preduzeća u čijem je vlasništvu vozilo za koje su zainteresovani”, kaže Mali.

Aukcija će biti organizovana 7. juna u centru Sava a sav prihod od prodaje  ići će u humanitarne svrhe i namenjen je sugrađanima koji su pretrpeli štetu u poplavama.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Najezda komaraca: Strah od prenošenja virusa Zapadnog Nila

    Najezda komaraca – strah od prenošenja virusa Zapadnog Nila

    Jedriličarska regata odložena zbog nemirnog Dunava

    Odložena jedriličarska regata zbog nemirnog Dunava