in

Gde za Novu godinu na levoj obali?

Gde za Novu godinu na levoj obali? 2016

Praznična atmosfera nas je već uveliko zahvatila, grad je okićen, ulice su zakrčene, tržni centri i marketi puni a neizbežno pitanje u skoro svakom razgovoru je „gde ćeš za Novu godinu?“

Novogodišnje praznike često provodimo u krugu porodice i prijatelja, odmaramo jer imamo nekoliko slobodnih dana, kupujemo poklone najbližima, ukrašavamo jelku, jednom rečju uživamo u prazničnom raspoloženju.

Međutim,“najluđa“ noć mora biti rezervisana za najbolji provod i zbog toga odabir gde dočekati Novu godinu nimalo nije lak.

Zato ako želite u novogodišnjoj noći da zadovoljite sva vaša čula, uživate u jelu i piću, slušate muziku na uvce, onda su restorani i kafanice najbolji odabir.


Doček Nove godine u restoranu „Salaš Vojvodić“

Restoran tradicionalne kuhinje „Salaš Vojvodić“ smešten u centru Borče u ulici Bratstva i jedinstva (vidi mapu).

Docek Nove godine u Salašu Vojvodić 2016

Doček Nove godine u predivnom ambijentu restorana „Salaša Vojvodić“ obuhvata kompletnu večeru (predjelo, mešano meso, salata i kolač gratis), dok se piće naplaćuje po redovnim cenama. U novogodišnjoj noći će vas zabavljati poznati „Aleksandar Bend“ a cena dočeka je 2.000 dinara.
Sve informacije ili rezervacije na telefon 064/464-99-99.

Ako volite duh Skadarlije, merak Srbije i tradiciju Vojvodine onda je Salaš Vojvodić pravo mesto za vaš doček Nove godine.


 

Doček Nove godine u restoranu „Petrove verige“

Docek Nove godine u Petrovim verigama 2016

Restoran-kafana „Petrove verige“ se nalazi u Borči u ulici Ivana Milutinovića 10b odmah pored Doma zdravlja i Policijske stanice (vidi mapu).

Novogodišnji program u Petrovim verigama počinje u 21 čas, ulaz za devojke je 600 dinara a za muškarce 1000 dinara. Iako je Nova godina u restoranu će biti standardno niske cene svih pića. Da novogodišnja noć prođe u raspoloženju i veselju zadužen je muzički bend “Liberti”.

Pored Nove godine restoran ogranizuje i reprizu nove godine, tradicionalno badnje veče, Božić i Srpsku novu godinu. Sve informacije i rezervacije na broj telefona 060/682-46-02.

Restoran čarda „Petrove verige“ se unapred zahvaljuje na ukazanom poverenju i želi da se provedete najbolje što možete.


 

Doček Nove godine u restoranu „Dobar znak“

Docek Nove godine u Restoranu Dobar Znak 2016

Restoran “Dobar Znak“, koji se nalazi na Zrenjaninskom putu – preko puta Mol pumpe, tradicionalno organizuje Doček Nove 2016. godine.

Dočekajte Novu godinu u radosti i veselju uz bogatu večeru (predjelo, glavno jelo i dezert) i neograničeno strano i domaće piće. Za dobro raspoloženje zadužen je akustični orkestar “Bole bez kontrole“ u sastavu: harmonika, violina, tambura, gitara i bas. Cena menija je 4.000 dinara za dame i 5.000 dinara za gospodu. Rezervacije i informacije na tel: 011/33 19 414 i 065/33 19 414.

“Bolje je potrošiti novac kao da Dočeka nikad više neće biti, nego potrošiti Doček kao da novca više nikad neće biti“.


Želimo vam lud i nezaboravan provod!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Za dve godine Borča dobija novi dom zdravlja

Pre tačno godinu dana otvoren je Pupinov most - 2015

Retrospektiva prve godine Pupinovog mosta