in

EKSKLUZIVNO: Poznata starleta se slikala gola na šljunkari u Borči (FOTO)

Nikada do sad nismo pisali o estradi, skandalima, starletama iliti tzv. srpskom džet-setu. Ipak, ovu vest morali smo objaviti jer verujemo da će vam nakon nje „krv prostrujati“.

Međutim, ostaćemo dosledni svom dosadašnjem načina rada a i dobrovoljno davanje krvi je daleko važnije od starlete koja se nije slikala gola na šljunkari u Borči.

Vesti ovog tipa i hronika se ubedljivo najviše čitaju pa je ovo jedan od načina da privučemo pažnju građana i pozovemo ih na dobrovoljno davanje krvi.

Želeli smo da objavimo apel Instituta za transfuziju krvi Srbije ali smo primetili da je slab odziv vesti na velikim medijskim sajtovima.

Zato smo odlučili da upotrebimo „Telegrafov“ trik sa naslovom.

Potrebna je krv svih krvnih grupa, kažu iz Instituta za transfuziju krvi Srbije, a trenutno je najizraženiji deficit krvi grupa A-, B- i 0- ali i A+.

Pozivamo sve građane da učestvuju u akciji dobrovoljnog davanja krvi sutra, 23. jula, od 8 do 13 h u PKB direkciji u Padinskoj Skeli.

Institut za transfuziju krvi Srbije apeluje na građane da se odazovu na pozive za dobrovoljno davanje krvi jer su bolnice u Srbiji suočene sa nestašicom krvi.

Rezerve krvi se smanjuju jer se dnevno u Institutu i na terenu prikupi znatno manje jedinica krvi, nego što je neophodno za zbrinjavanje pacijenata u beogradskim zdravstvenim ustanovama.

Sugrađani mogu dati krv svakog radnog dana od 7 do 19 h u Institutu za transfuziju krvi Srbije u ulici Svetog Save 39 a vikendom od 8 do 15 h, kao i u Urgentnom centru svim danima osim nedelje od 9 do 16 h.

Pozivamo još jednom sve ljude dobre volje da daju krv i tako pomognu drugima. Institut kaže a mi se slažemo – plemenit, plemenitiji, dobrovoljni davalac krvi.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Sta je bilo sa obecanjem da se izgradi kanalizacija u Krnjaci koja jepocela da se radi pred izbore . Gradonacelnik je bio na otpocinjanju radova pred izbore slikao se i sutadan izvodjac radova je se povukao sa gradilista i ostalo nam je samo obecanje. Ko moze vise da veruje ovoj vlasti.

Zaprašivanje komaraca sa zemlje na levoj obali Beograda

Noćas opet zaprašuju komarce na levoj obali

Iz istorijata PKB-a: I Tito je voleo kombinat