Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

EKSKLUZIVNO: Poznata starleta se slikala gola na šljunkari u Borči (FOTO)

u Društvo od
Cicak – Rancevi 25%

Nikada do sad nismo pisali o estradi, skandalima, starletama iliti tzv. srpskom džet-setu. Ipak, ovu vest morali smo objaviti jer verujemo da će vam nakon nje „krv prostrujati“.

Međutim, ostaćemo dosledni svom dosadašnjem načina rada a i dobrovoljno davanje krvi je daleko važnije od starlete koja se nije slikala gola na šljunkari u Borči.

Vesti ovog tipa i hronika se ubedljivo najviše čitaju pa je ovo jedan od načina da privučemo pažnju građana i pozovemo ih na dobrovoljno davanje krvi.

Želeli smo da objavimo apel Instituta za transfuziju krvi Srbije ali smo primetili da je slab odziv vesti na velikim medijskim sajtovima.

Zato smo odlučili da upotrebimo „Telegrafov” trik sa naslovom.

  NOVO! Za sve poslodavce i radnike na levoj obali!

Potrebna je krv svih krvnih grupa, kažu iz Instituta za transfuziju krvi Srbije, a trenutno je najizraženiji deficit krvi grupa A-, B- i 0- ali i A+.

Pozivamo sve građane da učestvuju u akciji dobrovoljnog davanja krvi sutra, 23. jula, od 8 do 13 h u PKB direkciji u Padinskoj Skeli.

Institut za transfuziju krvi Srbije apeluje na građane da se odazovu na pozive za dobrovoljno davanje krvi jer su bolnice u Srbiji suočene sa nestašicom krvi.

Rezerve krvi se smanjuju jer se dnevno u Institutu i na terenu prikupi znatno manje jedinica krvi, nego što je neophodno za zbrinjavanje pacijenata u beogradskim zdravstvenim ustanovama.

Sugrađani mogu dati krv svakog radnog dana od 7 do 19 h u Institutu za transfuziju krvi Srbije u ulici Svetog Save 39 a vikendom od 8 do 15 h, kao i u Urgentnom centru svim danima osim nedelje od 9 do 16 h.

  Borča je mega naselje sa skoro 70.000 stanovnika

Pozivamo još jednom sve ljude dobre volje da daju krv i tako pomognu drugima. Institut kaže a mi se slažemo – plemenit, plemenitiji, dobrovoljni davalac krvi.

Povezane teme:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Poslednje iz Društvo

Idi na Vrh