in

Džon Vik 3: Parabelum je najgledaniji film u bioskopima

Džon Vik je ponovo u akciji i ovaj put ne zna za milost. Pored toga što je pokorio ulice sveta ovaj film je pokorio i blagajne bioskopa. Džon Vik 3: Parabelum najgledaniji je film u protekloj nedelji.

Za samo 5 dana treće poglavlje sage videlo je preko dvadeset hiljada ljudi. I ne samo to, publika se vraća da ovaj film gleda iznova. Akcija u svom izvornom obliku, fenomenalni Kianu Rivs  kao Džon Vik i naš Boban Marjanović kao nemilosrdni ubica recept su uspeha trećeg poglavlja.

Ovo 3. poglavlje proširuje Vikov svemir i otkriva nam više o tajnim operacijama Vrhovnog stola i uvodi nove zanimljive likove.

Kada je Rivs  prvi put prihvatio ulogu Džona Vika  odmah je uspeo da se  stopi sa svojim fiktivnim likom. Uspeo je prikazati tu primamljivu mešavinu smrtonosne odlučnosti i suvog humora, žestoke fizičke spremnosti i blagog milosrđa koju ima njegov lik.

Doneo je i nešto što je promenilo pristup – sposobnost da sam izvodi svoje borbe čime se izbegao dvojnik, a postigla dodatna uverljivost. Gledaoci  su ostali fascinirani ovim tihim i ubojitim čovekom koji samo želi mirno da živi  sa svojim psom nakon smrti voljene supruge Helen.

U Parabelumu se stvari menjaju jer on koji je dosada tražio osvetu sada postaje lovina i u  životu ga drži samo sećanje na Helen.  

Film Džon Vik 3: Parabelum nalazi se na repertoaru svih bioskopa u distribuciji Blitz-a.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Uskoro montažni vrtić u Borči za 270 mališana

    Burna reakcija na rasprodaju stare mehanizacije PKB-a