Leva Obala Beograda Info – LOBI kao HOBI

Dva radnika povređena na gradilištu mosta preko kanala Sebeš - 2014

Dva radnika povređena na gradilištu mosta preko kanala „Sebeš”

u Vesti od
Tara – T2

Dvojica radnika teško su povređena kada je danas oko 13.50 pala skela na gradilištu na obilaznici kod mosta Zemun- Borča. Jedan od njih nalazi se na odeljenju za reanimaciju u Urgentnom centru.

„Muškarac star 50 godina zadobio je tupe povrede u predelu grudi, slabinskog dela kičme i levog kuka i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Drugi radnik star 52 godine ima povrede desnog kuka i desne polovine grudi koje nisu opasne po život i, takođe, je prevezen u Urgentni centar”, kaže Nada Macura iz Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama povređeni radnici nisu u životnoj opasnosti. U Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda potvrdili su da je došlo do nesreće.

Zanimljivo:  Zakon koji je drastično oštetio porodilje ide na izmenu!

Dva radnika povređena na gradilištu mosta preko kanala Sebeš - 2014

„Do nezgode je došlo prilikom radova na konstrukciji mosta preko kanala Sebeš. Radnicima je odmah pružena adekvatna medicinska pomoć i ekipa Hitne pomoći ih je prevezla u Urgentni centar. Na mesto incidenta potom su izašli inspektori rada i policija koji će utvrditi kako je došlo do nezgode”, kažu u informativnom centru ove direkcije i dodaju da su povređeni radnici srpski državljani koji su radili za podizvođača radova na pristupnim saobraćajnicama mostu Zemun-Borča.


Povezane teme:

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Poslednje iz Vesti

Idi na Vrh