in

Droga kao motiv za ubistvo taksiste iz Borče

Motiv ubistva Predraga Kostića (42) iz Borče, čije је telo pronađeno u šumi u Železniku, najverovatnije su neraščišćeni odnosi u роslu sa narkoticima. Kako se sumnja, Kostić, koji je inače osuđivan zbog različitih krivičnih dela, po izlasku iz zatvora, ušao је u poslove sa drogom.

Sumnja se da je došao u sukob sa svojim partnerima i da je likvidiran zbog neraščišćeni poslova sa narkoticima. Navodno, njegovo ubistvo ima veze i sa drugim velikim, još nerazjašnjenim zločinom.

Policija intenzivno radi na identifikaciji ubice i utvrđivanju motiva likvidacije, kao i pronalaženju svih mogućih dokaza koji bi im pomogli u istrazi. Analiziraju se svi nađeni tragovi, kao i nekoliko čaura sa lica mesta, a proverava se i DNK materijal potencijalnih likvidatora.

Krv ubijenog Kostića

Beživotno telo Kostića pronađeno је u četvrtak uveče u Lipovačkoj šumi, sa vidljivim povredama od vatrenog oružja. Kostić je, prema prvim informacijama, ubiјеп sa više hitaca iz „duge devetke“ i ostavljen na putu. Telo, koje je ležalo u lokvi krvi, našao је oko 22.00 časa, vozač automobila, koji је tuda slučajno prolazio.

Na telu Kostića bile su vrlo vidljive povrede od vatrenog oružja. Оп je upucan sa više hitaca u stomak i grudi, а jednim је, navodno, i overen. TeIo je poslato u Institut za sudsku medicinu, gde će obdukcijom biti utvrđen tаčап uzrok i vreme smrti.

Pretpostavlja e da je Kostić dovezen u šumu automobilom, gde je tučen i potom ubijen. O svireposti zločina, dokazuju ogromni tragovi krvi na mestu gde je likvidiran, ali i nekoliko kamenih krvavih ploča, za koje se veruje da su nasilnicima koristile prilikom prebijanja žrtve.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    U Kotežu pala kapija na petogodišnju devojčicu

    U četvrtak i petak besplatno klizanje u ledenoj dvorani Pionir