in

U četvrtak i petak besplatno klizanje u ledenoj dvorani Pionir

Ledena dvorana „Pionir“, počinje da radi 4. oktobra, kada će za klizače od 20.30 do 22.30 biti obezbeđen besplatan ulaz. S obzirom na to da ovogodišnja sezona klizanja počinje u četvrtak, klizači će besplatno moći da „zagrebu“ led i u petak, u istom terminu.

U planu nam je da ove godine povećamo broj rekreativnih termina za klizanje – objašnjava Milan Novović, direktor SRC „Tašmajdan“, u čijem sklopu se nalazi i „Ledena dvorana“ i hala „Aleksandar Nikolić“.

Osim četvrtkom, petkom i vikendom do kraja oktobra, klizači će od novembra na ledu moći da uživaju i utorkom. Cene su ostale iste kao i prošle godine. U planu je i da otvoreno klizalište na Tašmajdanu počne da radi 15. decembra.

U hali „Aleksandar Nikolić“, nekadašnjoj „Pionir“, od ponedeljka počinje da radi i novoopremljena teretana sa modernim spravama za vežbanje. Ulaz u teretanu će biti iz ulice Čarlija Čaplina, samo uz senzorsku člansku karticu.

Sprave će vežbačima na raspolaganju biti od 6 do 24 časa svakog dana, a mesečna članarina iznosiće 2.400 dinara za 30 ulazaka, jedan dnevno.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Droga kao motiv za ubistvo taksiste iz Borče

    Proteklog vikenda u porti hrama u Borči održana prva Pasuljijada