Dokle će sugrađani sami kositi travu i sakupljati smeće - www.lobi-info.rs

Dokle će sugrađani sami kositi travu i sakupljati smeće

1 minut za čitanje
3

Iako se svest sugrađana menja svakodnevno po pitanju bacanja otpada i stvaranja deponija, izgleda da se kultura življenja ne menja na bolje dovoljno brzo.

Kako nam javljaju sugrađani, na raskrsnici ulica Olge Petrov, Zrenjaninskog puta, kao i ulice JNA, nesavesni sugrađani i dalje redovno bacaju smeće.

Ove mini divlje deponije vrlo često razvlače psi lutalice pa se u letnjim toplim danima oseća i nesnosan smrad.

Ova lokacija jako je nebezbedna i nepregledna i za učesnike u saobraćaju, jer se okolne parcele ne kose pa je trava ogromna.

Zato je vozačima teže da se bezbedno uključe na Zrenjaninski put, a kako sugrađani tvrde, česte su i saobraćajne nesreće.

Pokušavali smo više puta preko aplikacije Beokom servis, da prijavimo ove probleme, ali bezuspešno… – rekli su nam sugrađani

Kako sugrađani iz ovog naselja dodaju, više puta su sami kosili travu i čistili smeće na ovoj lokaciji.

Ipak, krajnje je vreme da se neko od nadležnih organa pozabavi ovim problemima.

3 Comments

  1. Ne samo da kose nego i da prskaju komarce jer je u subotu samo jednim kratkim naletom avion prosao i od komaraca ne moze da se zivi.
    Oni ce se pojaviti samo pred izbore,a glupa raja pojuri da im produzi vlast.

    • I u naseljima PKB-a sve je zaraslo u travu. Niko to ne kosi. Npr naselje Kovilovo. U drugom delu naselja poznatije kao Mašinjaku, deponija smeća, koju sami prave žitelji ulice. Neće da bacaju u kontejnere, već na nekih 100 do 150 metara prave deponiju. I onda se nadje neki komsija koji to zapali, i uguši nas.

  2. 100 do 150 metara od kuća gde živimo je deponija. Ako im se kaze nesto, oni se ljute. Eto toliko je razvijena ekološka svest kod nas.

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Kako se zaštititi od velikih vrućina u toku paklenih dana

Sledaća priča

Sugrađani iz Padinske Skele spremni da blokiraju Zrenjaninski put

Poslednje od Vesti