in

Dokle će sugrađani sami kositi travu i sakupljati smeće

Iako se svest sugrađana menja svakodnevno po pitanju bacanja otpada i stvaranja deponija, izgleda da se kultura življenja ne menja na bolje dovoljno brzo.

Kako nam javljaju sugrađani, na raskrsnici ulica Olge Petrov, Zrenjaninskog puta, kao i ulice JNA, nesavesni sugrađani i dalje redovno bacaju smeće.

Ove mini divlje deponije vrlo često razvlače psi lutalice pa se u letnjim toplim danima oseća i nesnosan smrad.

Ova lokacija jako je nebezbedna i nepregledna i za učesnike u saobraćaju, jer se okolne parcele ne kose pa je trava ogromna.

Zato je vozačima teže da se bezbedno uključe na Zrenjaninski put, a kako sugrađani tvrde, česte su i saobraćajne nesreće.

Pokušavali smo više puta preko aplikacije Beokom servis, da prijavimo ove probleme, ali bezuspešno… – rekli su nam sugrađani

Kako sugrađani iz ovog naselja dodaju, više puta su sami kosili travu i čistili smeće na ovoj lokaciji.

Ipak, krajnje je vreme da se neko od nadležnih organa pozabavi ovim problemima.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ne samo da kose nego i da prskaju komarce jer je u subotu samo jednim kratkim naletom avion prosao i od komaraca ne moze da se zivi.
    Oni ce se pojaviti samo pred izbore,a glupa raja pojuri da im produzi vlast.

    • I u naseljima PKB-a sve je zaraslo u travu. Niko to ne kosi. Npr naselje Kovilovo. U drugom delu naselja poznatije kao Mašinjaku, deponija smeća, koju sami prave žitelji ulice. Neće da bacaju u kontejnere, već na nekih 100 do 150 metara prave deponiju. I onda se nadje neki komsija koji to zapali, i uguši nas.

Kako se zaštititi od velikih vrućina u toku paklenih dana

Sugrađani iz Padinske Skele spremni da blokiraju Zrenjaninski put