in

Dodatno skraćeno radno vreme prodavnica, pijace potpuno zatvorene

Kako smo već naveli, u skladu sa odlukama Republičkog štaba za vanredne situacije, zatvorene su sve pijace koje su do sada radile tri dana u sedmici, u cilju smanjivanja kontakata i sprečavanja širenja virusa.

Ima dovoljno svežeg voća i povrća u marketima tako da građani neće biti oštećeni, saopštila je Gradska uprava.

Jedna od novih mera je i dodatno skraćenje rada prodavnica vikendom, koje će raditi do 13.00 časova, zbog policijskog časa koji subotom i nedeljom počinje od 15.00 časova.

Najavljeno je i da će se od sutra krenuti sa dezinfekcijom međublokovskih površina, te da će se sva mehanizacija koja se do sada koristila za tretiranje komaraca u letnjem periodu, iskoristiti za dezinfekciju.

Zavod za biocide i dalje tretira sve najvažnije ustanove, zdravstvene stanice i socijalne službe, a JKP “Gradska čistoća” javne površine.

Cilj svih do sada uvedenih mera je da smanji kretanje i okupljanje građana na minimum, kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Apelujemo na sugrađane da što manje izlaze iz svojih domova i to samo u slučaju krajnje nužde, jer vremena za šetnju i druženje imaćemo dovoljno kada prođe ova krizna situacija.

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Danas je počela prijava dece za upis u vrtiće i to isključivo elektronski

    Počela podela paketa za penzionere na levoj obali