Dočekali smo zaprašivanje komaraca na levoj obali

u Servisne informacije

Brojnost komaraca je iz dana u dan sve veća a poslednje zaprašivanje je bilo pre više do dvadeset dana. Mnogi sugrađani su nam se obratili upravo iz tih razloga.

– Zanima me da li je uskoro u planu zaprašivanje komaraca na Besnom Foku? Ovde je situacija alarmantna, deca su nam toliko izujedana i pored silnih preparata i već posle 19h moraju u kuću jer je napolju neizdržljivo. Ako naša deca ne zaslužuju da imaju ni jedan parkić u svom naselju jer nadležni nemaju nameru da za našu decu nešto naprave, onda bar zaslužuju da mogu da izađu napolje – poslala nam je Slavica.

Zavod za biocide i medicinsku ekologiju je saopštio da će danas, 9. juna, vršiti suzbijanje odraslih formi komaraca na kompletnoj teritoriji leve obale.

Zaprašivanje će početi u 18.30, a lokaliteti su: Blok Branka Momirova, Crvenka, deo Borče uz Vizelj, Blok Braća Marić, deo od Pančevačkog mosta do naselja Mali raj, Mali raj, Jojkićev Dunavac, Blok Zage Malivuk, Blok Sava Kovačević, Krnjača uz Ribnjak, Borča 1 i 2, Borča – Mali Zbeg i groblje, Borča pretok, Popova bara 1 i 2, Kotež 1, 2 i 3, Borča greda, Ovča, Padinska skela, Široka greda, Besni Fok, naselje Preliv, Kovilovo, Jabučki rit i Glogonjski rit.

Iz Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju apeluju na građane da imaju razumevanja za njihove ekipe i da ukoliko je moguće, izbegavaju boravak na pomenutim lokalitetima u vreme tretiranja komaraca.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Poslednje od Servisne informacije

Idi na VRH