in

Devojčica koja nestala kod Pančevackog mosta pronađena u Sefkerinu

Najnovija vest 2015

– Pripadnici MUP-a pronašli su nestalu devojčicu Tatjanu Kovač u Sefkerinu kod Pančeva, rekla je „Tanjugu“ šefica Biroa MUP-a za saradnju sa medijima Biljana Popović Ivković.

„Pripadnici valjevske policije raspisali su objavu za nestalom devojčicom Tatjanom Kovač i ona je pronađena u Sefkerinu, nadomak Pančeva“, rekla je Popović Ivković „Tanjugu“.

Ona je rekla da je obavešten Centar za socijalni rad a da je devojčica trenutno u policijskoj stanici u Opovu gde čeka da je preuzmu roditelji.

  • Devojčica je nestala kod Pančevačkog mosta u ponedeljak, objavila je ranije danas organizacija „Astra“ na svom Fejsbuk profilu.

U objavi organizacije „Astra“ navodi se da je devojčica Tatjana Kovač, stara 16 godina, poslednji put viđena kod Pančevačkog mosta 15. juna oko 10 h u pratnji muškarca sa belim kačketom a da je na sebi imala šarene helanke i majicu.

Obaveštenje o nestanku devojčice na Tviter profilu postavio je i otac Tijane Jurić Igor Jurić koji je apelovao na sve koji su je primetili da se jave na broj 116-000.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Besplatna predstava Zlatni lančić od bižuterije u UK Palilula 2015

    Besplatna predstava „Zlatni lančić od bižuterije“ u UK Palilula

    Najavljena iskljucenja struje 18-06-2015

    Najavljena isključenja struje za 18. jun