in

Besplatna predstava „Zlatni lančić od bižuterije“ u UK Palilula

Besplatna predstava Zlatni lančić od bižuterije u UK Palilula 2015

Besplatnu pozorišnu predstavu „Zlatni lančić od bižuterije“ u Ustanovi kulture Palilula možete gledati ovog petka, 19. juna, sa početkom u 20 h.

Besplatne karte obezbedila je naša opština Palilula a svi zainteresovani sugrađani mogu ih preuzeti 9-16 h u Takovskoj 12 na 1. spratu u sobi 14.

Za one koji ne znaju, Ustanova kulture Palilula se nalazi u ulici Mitropolita Petra 8, kod Hale „Pionir“.

„Zlatni lančić od bižuterije“ i fenomenalni Andija Milošević

Andrija Milosevic

Kostadin (Lale) je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život, odjedanput konstatuje da su godine prošle a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo su propali.

Lepih devojaka dosta ali njemu ne treba žena za život, već neka da ga izdržava. Neka bogata… I takva naleti… On je oduševljen i računa da je prevario i nju i njenu porodicu. Međutim, familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti…

Tridesetpetogodišnji Crnogorac, neuspešan student i biznismen, naučio je da ceo život živi na tuđ račun. Dok je rodbine, pozajmljuje, dok je devojaka, nada se i, na kraju, traži spas u braku sa bilo kakvom bogatom udavačom…

Nadamo se da smo vas dovoljno zainteresovali da ako nemate ništa planirano u petak, odete i odgledate ovu zanimljivu predstavu.

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    I ove godine tradicionalna manifestacija Višnjijada u Ovči - 2015

    I ove godine tradicionalna „Višnjijada“ u Ovči

    Najnovija vest 2015

    Devojčica koja nestala kod Pančevackog mosta pronađena u Sefkerinu