Danas sahrana Jelene Marjanović, ubica još uvek na slobodi! - www.lobi-info.rs

Danas sahrana Jelene Marjanović, ubica još uvek na slobodi!

3 minuta za čitanje

Surovo ubijena Jelena Marjanović, koja je nađena mrtva u nedelju 03. aprila, biće sahranjena danas  u 14 časova na groblju Zbeg u Borči.

Policija trenutno utvđuje motiv ubistva i traži tupi predmet kojim je nesrećna žena ubijena.

Direktorka Savetovališta protiv nasilja u porodici Vesna Stanojević izjavila da toliki broj udaraca u glavu ukazuje na veliku mržnju.

Ukazavši da se u ovom slučaju još ne zna da li je u pitanju porodično nasilje, ili ubistvo druge vrste, Stanojević je ukazala da je od početka godine osam žena ubijeno u porodičnom nasilju. Prema njenim rečima u 2015. godini ubijeno je 36 osoba, među kojima i tri bebe.

Svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović je poznavala ubicu, smatra kriminolog Božidar Spasić i ističe da je ubica morao da ima pomagača.

– Na ovom prostoru je teško da se dogodi ubistvo, osim ako nije naručeno ili unapred pripremljeno – naveo je Spasić. – Plato kojim je Jelena trčala je veoma pregledan, što ukazuje da je da je ubica veoma sposobna osoba. Na tom prostoru je teško pobeći a da niko ne vidi, da nema tragova i da niko nečuje, na primer, vrisak.

Spasić smatra da je zanimljiva i činjenica da se pevačica odvojila od porodice i ubrzala, te ističe da treba istražiti šta se dogodilo noć pre ubistva u porodici, ali i kakve kontakte je imala i da li je nekome najavila da će trčati.

– Morala je biti praćena, ili je ubici javljeno kretanje, a pitanje je i zašto je ubrzala – istakao je on.

On je dodao i da ubica ne mora da bude muškarac, kao i da platoom gde je trčala ubica nije mogao da prođe peške i da je morao da ima pomagača.

Prema mišljenju Spasića, postoje dve opcije – da je neko likvidirao Jelenu i bacio u jarak, pa razbacao njene stvari, a druga da je ubica ščepao i vukao je tako da je izgubila patiku, pa telefon.

Kako je dodao, važno je istražiti motiv ubistva. Prema njegovim rečima, ne treba zanemariti porodične okolnosti, ali ni isključiti takozvano moderno ubistvo, koje bi bilo povezano sa pratiocima na društvenim mrežama.

Spasić je ocenio da je DNK kada su u pitanju članovi porodice, potpuno izlišan.

Hronološki:

HITAN APEL! DELITE VEST! Nestala žena u Crvenki

Nezvanično! Jelenin telefon je ostao uključen

Policija locirala Jelenin telefon

Psi tragači pretražuju teren dok porodica sumnja na otmicu

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Jelena najverovatnije ubijena

Jelena bežala od ubice i borila se do smrti

Policija našla tragove krvi. Sumnjaju da pripadaju ubici!

Leave a Reply

Prethodna priča

SRAMOTA! Deca se u novom parkiću igraju u đubretu

Sledaća priča

U nedelju će se na Vizelju održati kajakaška regata u Borči

Poslednje od Hronika