Jelena bežala od ubice i borila se do smrti - www.lobi-info.rs

Jelena bežala od ubice i borila se do smrti

1 minut za čitanje
Jelena Krsmanović Marjanović pružila žestok otpor napadaču, koji ju je krvnički udarao, da bi je potom dokrajčio tupim predmetom, telo bacio u jarak i pobegao.

Telo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, koja je nestala u subotu po podne, pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

Ona se borila s napadačem, sva krvava je bežala od njega, ali ipak ju je sustigao, naneo joj smrtonosne povrede, bacio je u kanal i pobegao.

Jelenin muž Zoran nekoliko sati je ispitivan u policiji, koja i dalje traga za ubicom. On je prošao poligrafsko ispitivanje u policiji, ali je zadržan u policiji jer je bio pod sedativima.

Zajedno sa Zoranom na saslušanju u policiji su bili Zoranov otac, kao i njegov maloletni sin, koji ima između 13 i 14 godina, nad kojim Zoran ima puno starateljstvo.

Saslušanja porodice i poligraf su uobičajena procedura u ovakvim slučajevima i ne znači da je bilo ko od njih osumnjičen za Jelenino ubistvo, niti da se protiv bilo koga od njih vodi policijska istraga.

Hronološki:

HITAN APEL! DELITE VEST! Nestala žena u Crvenki

Nezvanično! Jelenin telefon je ostao uključen

Policija locirala Jelenin telefon

Psi tragači pretražuju teren dok porodica sumnja na otmicu

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Jelena najverovatnije ubijena

Ostavite odgovor

Prethodna priča

Jelena najverovatnije ubijena

Sledaća priča

Policija našla tragove krvi. Sumnjaju da pripadaju ubici!

Poslednje od Hronika