in

Jelena bežala od ubice i borila se do smrti

Jelena Krsmanović Marjanović pružila žestok otpor napadaču, koji ju je krvnički udarao, da bi je potom dokrajčio tupim predmetom, telo bacio u jarak i pobegao.

Telo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, koja je nestala u subotu po podne, pronađeno je juče oko 13 sati u kanalu ispod nasipa u naselju Crvenka u Borči.

Ona se borila s napadačem, sva krvava je bežala od njega, ali ipak ju je sustigao, naneo joj smrtonosne povrede, bacio je u kanal i pobegao.

Jelenin muž Zoran nekoliko sati je ispitivan u policiji, koja i dalje traga za ubicom. On je prošao poligrafsko ispitivanje u policiji, ali je zadržan u policiji jer je bio pod sedativima.

Zajedno sa Zoranom na saslušanju u policiji su bili Zoranov otac, kao i njegov maloletni sin, koji ima između 13 i 14 godina, nad kojim Zoran ima puno starateljstvo.

Saslušanja porodice i poligraf su uobičajena procedura u ovakvim slučajevima i ne znači da je bilo ko od njih osumnjičen za Jelenino ubistvo, niti da se protiv bilo koga od njih vodi policijska istraga.

Hronološki:

HITAN APEL! DELITE VEST! Nestala žena u Crvenki

Nezvanično! Jelenin telefon je ostao uključen

Policija locirala Jelenin telefon

Psi tragači pretražuju teren dok porodica sumnja na otmicu

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Jelena najverovatnije ubijena

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Jelena najverovatnije ubijena

    Policija našla tragove krvi. Sumnjaju da pripadaju ubici!