in

Psi tragači pretražuju teren dok porodica sumnja na otmicu

Oko ponoći su dovedeni psi tragači da pretražuje teren. Policija je uspela da locira mobilni telefon ali u cilju istrage nema bližih informacija dok porodica počinje da sumnja na otmicu.

Policiji je oko 20 časova prijavljen nestanak Jelene Marjanović (1983), pošto se oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena.

Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju. U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju ili vide devojku sa slike da se jave najbližoj policijskoj stanici ili neka pozovu broj 192.

Porodica sumnja da je Jelena oteta

Jelenin svekar kaže da se nada da je njegova snaja živa.

„Molim boga da je moja snajka živa. Moja unuka ne može bez majke. Moj sin je video neki crni polo, možda je neko oteo, samo da nije ono najgore. Ona nije slabašna, jaka je, možda su joj nešto stavili na usta, ne smem ni da pomislim samo da je ziva“, kaže svekar za Kurir.

jelena-krsmanovic-marjanovic-foto-kurir-facebook-2016

Komšija, koji je želeo da ostane anoniman, je za Kurir rekao da je reč o mestu na kom se okupljaju lokalni narkomani.

– Strahujem da su je oni oteli. Svaki dan se okupljaju ovde i mislim da su na sve spremni – rekao je sagovornik.

Jedan običan dan se pretvorio u pakao

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir kaže da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

– Džogira od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze a danas smo bili sa ćerkicom Janom.

Sa ćerkicom Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspoložena, sve ok, niti je alkoholičar, niti je suicidan lik, jedno normalno biće porodicna žena“, kaže za Marjanović, i nastavlja:

Sve je prijavljeno policiji, a njen telefon i dalje zvoni. Oni iz nekog razloga nisu mogli odmah da upale te lokatore, postoji protokol ili neko odozgo mora da im javi da bi krenuli u potragu, a pri tom nama je svaki sat bitan, jer ako je otimica, ili joj je glava u torbi telefon može da se nađe.

nestala-jelena-marjanovic-foto-facebook-2016

Može da bude svašta, Borča je divlje naselje, ima svega i svačega, ona je na Fejsu imala dosta obožavaoca i pretnji, tipa „prelepa si, slatka si, ukrašću te“. Možda je to benigno, možda na to ne treba da se obraća pažnja, ali ne treba prepustiti slučaju.

Mi nismo imali nikakva dugovanja niti nerazjašnjene račune niti se krećemo u takvom društvu, porodični smo ljudi, bavimo se muzičkom produkcijom, ona je pevačica. Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu, i zahvaljujući medijima i policija.

Pretražili smo reku ne postoji mogućnost da upadne, nekoliko puta smo prošli sve jedino ako nije upala u neku rupu – kaže Zoran Marjanović.

U nastavku su hronološki pobrojani svi članci:

HITAN APEL! DELITE VEST! Nestala žena u Crvenki

Nezvanično! Jelenin telefon je ostao uključen

Policija locirala Jelenin telefon

Psi tragači pretražuju teren dok porodica sumnja na otmicu

Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović

Jelena najverovatnije ubijena

Šta misliš o ovome?

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Policija locirala Jelenin telefon

    Pronađeno telo pevačice Jelene Marjanović