in

Danas karambol na Pančevcu: 3 lančana, 14 vozila!

Danas su se na Pančevačkom mostu dogodila čak tri lančana sudara.

Nije nam jasno čemu tolika nepažnja vozača. Nakon jučerašnje saobraćajne nesreće koja je odnela jedan mladi život danas moramo ponovo da se bavimo vestima o saobraćajnim nesrećama, na žalost.

Na Pančevačkom mostu u smeru ka levoj obali oko podneva dogodila su se dva lančana sudara u kome je učestvovalo devet automobila. A nedugo zatim se dogodio i treći.

Naime, u provom udesu učestvovalo je 5 vozila a u drugom 4. Jedna osoba je lakše povređena i prevezena u Urgentni centar i pričinjena je poprilična materijalna šteta. Nešto kasnije desio se još jedan sudar 5 vozila.

Ovi udesi samo su doprineli današnjim gužvama u Beogradu s obzirom da su se održavali razni protesti, mitinzi i jedna fudbalska utakmica.

Za kraj ovog članka pripremili smo uptstva za upotrebu motornih vozila:

  1. Kada upravljate vozilom gledajte u pravcu kuda se krećete
  2. Nemojte da pišete poruke, razgovarate i lajkujete po Fejsu
  3. Nemojte da jedete i pijete (vožnja po gradu ne traje toliko dugo, izdržaćete)
  4. Ne kopajte po torbi ili kaseti automobila dok se kreće
  5. Nemojte koristiti retrovizor za šminkanje, u Urgentnom ne organizuju izbor za mis
  6. Pravila o ograničenju brzine i rastojanju nisu izmišljena bezveze nego da se ne bi dešavalo ovo što se danas izdešavalo na Pančevcu

Ako ispoštujete ovih nekoliko naših instrukcija drastično ćete smanjiti svoju šansu da budete tema u našoj rubrici „Hronika“. Vi birate, srećno!

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Prijatelju, kada pišete vest o nekom događaju, onda nikako ne bi trebalo da drugu rečenicu u tekstu započnete iskazom o tome kako vama nešto nije jasno. Jer, vest se objavljuje zarad toga da bismo saznali šta se negde dogodilo dok bi nedoumice, zebnje i zabrinutost autora trebalo ostaviti za neku drugu priliku.

Motociklista poginuo na Zrenjaninskom putu

Opština podelila 150 bebi kolica za mlade parove